Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Benim şansıma bağlımı yoksa istemeden mi yaptım bilmiyorum ? Gate.io ya 10$ attım ve 3 ayda 1500$ yaptım. benim için çoook iyi bir atılım oldu öğrenci halimle 1500$ ile E-Ticaret e atıldım.

Amerikan dolar endeksi yukarı kırıyor, evergrande iflas ediyor. Elon Musk'ın 2 hafta önce Bitcoin 69.000 dediği yerden aşağı sektik.
Hocam bütün bu tür haberleri tek sayfada gösteren program yok mu ya? Ayrı ayrı twitter haber takip etmek... :(

Benim şansıma bağlımı yoksa istemeden mi yaptım bilmiyorum ? Gate.io ya 10$ attım ve 3 ayda 1500$ yaptım. benim için çoook iyi bir atılım oldu öğrenci halimle 1500$ ile E-Ticaret e atıldım.
hocam bir şey sorabilirmiyim ön satışlara katılarakmı yaptınız yoksa coin al sat yaparakmı.

Birgün Öldürmediğim
Her Çin'li İçin Bana Küfredeceksiniz
-Cengiz Han-

La ne yazsam küfür. Ban yicem. Hoca noluyo
Asya piyasaları açılmadı henüz onun açılmasını beklemek lazım. Bir iki gün beklemek lazım tekrar alım yapmak için. Düşükten alayım diye tepeden alabiliriz tabii ki bu benim düşüncem YTD.

Asya piyasaları açılmadı henüz onun açılmasını beklemek lazım. bir iki gün beklemek lazım tekrar alım yapmak için. Düşükten alayım diye tepeden alabiliriz tabii ki bu benim düşüncem YTD.
Valla tamam ABD de pislik. Ama en azından o doğrudan direktman kişiye özel müdahalede bulunmuyordu. La bu Çin pislik bir şey ya. Sülük gibi. Kene hatta.

Valla tamam ABD de pislik. Ama en azından o doğrudan direktman kişiye özel müdahalede bulunmuyordu. La bu Çin pislik bir şey ya. Sülük gibi. Kene hatta.
Her halt Çinlilerden çıkıyor ne çektik bu çekiklerden ya..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,977
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri