Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Neziralp Kaya
Benim şansıma bağlımı yoksa istemeden mi yaptım bilmiyorum ? Gate.io ya 10$ attım ve 3 ayda 1500$ yaptım. benim için çoook iyi bir atılım oldu öğrenci halimle 1500$ ile E-Ticaret e atıldım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Amerikan dolar endeksi yukarı kırıyor, evergrande iflas ediyor. Elon Musk'ın 2 hafta önce Bitcoin 69.000 dediği yerden aşağı sektik.
Hocam bütün bu tür haberleri tek sayfada gösteren program yok mu ya? Ayrı ayrı twitter haber takip etmek... :(

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Birgün Öldürmediğim
Her Çin'li İçin Bana Küfredeceksiniz
-Cengiz Han-

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
La ne yazsam küfür. Ban yicem. Hoca noluyo
Asya piyasaları açılmadı henüz onun açılmasını beklemek lazım. Bir iki gün beklemek lazım tekrar alım yapmak için. Düşükten alayım diye tepeden alabiliriz tabii ki bu benim düşüncem YTD.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Asya piyasaları açılmadı henüz onun açılmasını beklemek lazım. bir iki gün beklemek lazım tekrar alım yapmak için. Düşükten alayım diye tepeden alabiliriz tabii ki bu benim düşüncem YTD.
Valla tamam ABD de pislik. Ama en azından o doğrudan direktman kişiye özel müdahalede bulunmuyordu. La bu Çin pislik bir şey ya. Sülük gibi. Kene hatta.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Valla tamam ABD de pislik. Ama en azından o doğrudan direktman kişiye özel müdahalede bulunmuyordu. La bu Çin pislik bir şey ya. Sülük gibi. Kene hatta.
Her halt Çinlilerden çıkıyor ne çektik bu çekiklerden ya..

Top Bottom