Neye?Evergrande iflas etmiş dikkatli olmakta fayda var düşüş gelebilir YTD.
Evergrande bir şirket. Kriptoyu nasıl etkileyecek?
Etkilemez mi? Geçen eylül ayında hisseleri düşüş göstermesi bile bitcoin'de düşüş getirmişti. Düşüş kesin olacak demiyorum ama dikkatli olmakta fayda var.Evergrande bir şirket. Kriptoyu nasıl etkileyecek?
Koinleri tekrardan takibe aldığım zaman 2 hafta falan. Bilmiyorum o yüzden.Etkilemez mi? Geçen eylül ayında hisseleri düşüş göstermesi bile bitcoin'de düşüş getirmişti. Düşüş kesin olacak demiyorum ama dikkatli olmakta fayda var.
Bitcoin dönerse döner ama dönmezse hiç senin olmamıştır. Benim 2-3 parite stop oldu.Koinleri tekrardan takibe aldığım zaman 2 hafta falan. Bilmiyorum o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@fatihcevik Hocam comp 335. Buradan döner mi? BTC sert çakılmış. BTC nin düzeltmesi ile bu da düzelir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam galbime iniyoooo çok ani hareketler bunlar. Çarpıntım var benim looo
BTC yeşil mumu ucundan fakire gösterir gibi gösterdi.Bitcoin dönerse döner ama dönmezse hiç senin olmamıştır. Benim 2-3 parite stop oldu.
Ben sıkıntı gördüğüm için pozisyonlarımı kapattım %100 cashe geçtim. Sıkıntı geçesiye kadar cashte beklemedeyim YTD.BTC yeşil mumu ucundan fakire gösterir gibi gösterdi.
Ne sıkıntısı gördünüz hocam?Ben sıkıntı gördüğüm için pozisyonlarımı kapattım %100 cashe geçtim. Sıkıntı geçesiye kadar cashte beklemedeyim YTD.