Arama sonuçları: *

1. wh1te

Socios para nasıl çekilir

maalesef
  2. wh1te

Socios para nasıl çekilir

eksik kalanı siteye atıp komple geri çekmen lazım benimde baya chz kaldı içerse ucundan kaçırıyorum min çekim miktarını
  3. wh1te

Ethereum Madenciliği Yapmak İçin Hangi Ekran Kartını Seçmeliyim?

neden ? 1652272975 kesinlikle 3060 ti tercih etmelisin lhr kırıldıktan sonra 1660 serisi kart almazdım ben olsam
  4. wh1te

Mining için Min. Kaç Bütçe

yükseliş dönemi yararımıza tabi eth 2500 iken kazdığımız ethleri 5000 den satınca :D diğer coinler eth kadar kazandırır mi işte onu kimse bilmiyor ilk dönemler muhtemelen kazandırmayacak ama sistem oturdukça ben geçebileceğini bile düşünüyorum tabi tahmin sadece piyasada ki bilinmezlik ortadan...
  5. wh1te

mantıklı düşünüyorsun aslında o konuda alabilir bir risk bence fiyatlar cidden uygun borsadaki herkes satarken alma mantığı şimdiye kadar hep işe yaradı :D
  6. wh1te

evet az güç tüketiyor ama eth bittikten sonra kazabileceğimiz coinler daha az olur rx6000 kartlar ile nvidia ya göre daha az algoritma desteklediği için bilmiyorum bizi ne kadar etkiler ama söylemek istedim
  7. wh1te

çok şaibeli bi dönem girmek için şuan yok ben illa giricem dersen 20-30k bütçeyle güzel bi sistem kurulabilir
  8. wh1te

Dual Mining Yapma Programı

direkt kendim yapıp ödeme almak varken araya aracı sokmak beni rahatsız ettiği için kullanmıyorum pek bilgim yok o yüzden
  9. wh1te

Dual Mining Yapma Programı

lolminerin dual mining modunu kullanıyordum ben 1650 ile ne kazarsın bilmiyorum ama
  10. wh1te

18 Yaş altı Kripto para alım-Satım yapabilir miyim?

ailenin adına hesap açmaktan başka seçenek yok öyle yapıyorum kendimde :)
  11. wh1te

merhaba bu site'den coin alacağım

ön satışlara katılmaya çalışıyor henüz borsalarda olmayan bi coin muhtemelen
  12. wh1te

merhaba bu site'den coin alacağım

böyle batıyor işte insanlar gereksiz gaza gelmeye gerek yok
  13. wh1te

msi afterburner mining power limit

fabrikasyon oc %2 falan fark ediyor ayrıca onunla mining için yapılan OC bir değil özel bir OC olmadan mining yapılmaz fan hızını otoya almak yerine sabitlemen daha iyi olur 70 derece mining için yüksek bana kalırsa
  14. wh1te

Bilgisayarda Hangi Kripto Paraları Kazabilirim?

dolar altın falan da almıyorsun umarım
  15. wh1te

RVN Coin Bu İstatistikler ile Kazancı Nasıl Hesaplarım?

işlemci bazlı oyunlar uygulamalar bile azda olsa etkiler
  16. wh1te

RVN Coin Bu İstatistikler ile Kazancı Nasıl Hesaplarım?

1650 super kartı doğru ayarlar ile 12.5-13 mh/s verebiliyor ama garanti olsun 12 mh/s dan hesaplayalım günlük yaklaşık 9tl aylık 270tl kazancı var giderleri çıktık dan sonra phoenix modeli ile 71 derece aşırı değil ama fan hızlarını arttırıp 60 derecelerde çalıştırırsan daha iyi olur
  17. wh1te

GTX 1650 SUPER İLE MİNİNG YAPILIRMI ?

aylık 300-350tl potansiyel var elektirik giderini çıkınca
  18. wh1te

Kripto Parada Battık

son 1 hafta 9700 tl zarar :( ama kardan zarar sıkıntı yok
  19. wh1te

Yardım Mining için minimum parçalar?

ayrıca rx580 120-130w tüketiyor mining yaparken 2 tanesi ortalama 250w yapar 50w kadar da sistem harçasa 300w civarı bi tüketimi olur kabaca min 550w öneririm 1616503543 PCI Express x1 yuvası ile verim kaybı olmadan yapılıyor fotoğraf ta tam belli olmuyor anakartın modelini söylerseniz daha...
  20. wh1te

Yardım Mining için minimum parçalar?

çalışır mining için güçlü olmasına gerek yok zaten sistem açılsın yeter mining yapmaya
Top Bottom