Neler Yeni

msi afterburner mining power limit

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Adem Türk
resim_2021-06-16_011455.png

başlıktaki bölüm burası mı oluyor fan sekmesinin altında ama. internetten araştırdım benim kullandığım ile internette gördüğüm afterburner tasarımları farklı. güç kullanımını bi tık düşürmek istiyorum

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Alıntıyı görüntüle
başlıktaki bölüm burası mı oluyor fan sekmesinin altında ama. internetten araştırdım benim kullandığım ile internette gördüğüm afterburner tasarımları farklı. güç kullanımını bi tık düşürmek istiyorum
Evet 'te sadece power limt düşürerek mining olmaz kartın çok kazan kart değil bide oc siz çok zarar yaoarsin

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet 'te sadece power limt düşürerek mining olmaz kartın çok kazan kart değil bide oc siz çok zarar yaoarsin
1650s kart fabrikasyon olarak oc li ben dokunmadım pek ayar bilmediğimden sadece fan hızı otoya aldım rvn 10,5 mh alıyorum gücü bi tık düşürüp devam etmek istedim 70 derecede çalışıyor

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
1650s kart fabrikasyon olarak oc li ben dokunmadım pek ayar bilmediğimden sadece fan hızı otoya aldım rvn 10,5 mh alıyorum gücü bi tık düşürüp devam etmek istedim 70 derecede çalışıyor
fabrikasyon oc %2 falan fark ediyor ayrıca onunla mining için yapılan OC bir değil özel bir OC olmadan mining yapılmaz fan hızını otoya almak yerine sabitlemen daha iyi olur 70 derece mining için yüksek bana kalırsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,052,962
Üyeler
167,223
Son üye
selimofline