Arama sonuçları: *

1. Aoruss

YT DE SLOWED REVERB VE SPEED UP PAYLAŞIYORUM PARA KAZANMA ENGELİNİ NASIL AÇARIM

hepsinde telif hakkı var ama kullanmama izin verilmiş kısıtlama yememişim 1707559311
  2. Aoruss

YT DE SLOWED REVERB VE SPEED UP PAYLAŞIYORUM PARA KAZANMA ENGELİNİ NASIL AÇARIM

Youtube da slowed reverb ve speed phone ve türkçe şarkılar paylaşıyorum ama kanalım para kazanma engeli yedi nasıl engeli açarım reklam olur mu bilmiom ama zaten şunda para kazanamıyorum o yüzden kanalım bu sorun nerde https://www.youtube.com/channel/UCnXAVuQKmoYs_XV_fLWDFRQ
  3. Aoruss

Facebook Facebook Hesabım Çalındı !!

sen değilmisine tıkla ya da erişimim yok de değiştir 1650111106 https://tr-tr.facebook.com/help/211537922209822
  4. Aoruss

Instagram yaş sınırından kapanan hesabım için itirazda bulundum hala açılmadı

ama ben yazdığım yaşta olmadığı kanıtladım o kadar kimlik fotoğrafı istediler açmak zorundalar
  5. Aoruss

Instagram yaş sınırından kapanan hesabım için itirazda bulundum hala açılmadı

2-3 haftadır bekliyorum hala hesabımı açmadılar ne yapabilirim (yaşımı yanlış yazdığım için kapandı)
  6. Aoruss

Instagram instagram hesabımı yanlışlıkla 13 yaş altı yaptım hesap kapandı

hesabı nasıl geri açabilirim yanlışlıkla yılı 13 yaş altı yaptım
  7. Aoruss

SDN Forum'u bırakmalı mıyım?

Anlaşılan biri memed ten para almış :peepo2:
  8. Aoruss

Bu kişinin tiktok hesabı nedir?

Herkes FBİ çıktı :PeepoLeave:
  9. Aoruss

Facebook Facebook Hesabım Çalındı Geri Almak için Ne Yapmalıyım?

google ya da başka bir yere daha bağla ve facebook ile yapabiliyorsan hesabının bağlantısını kes çünkü hesabın çalındıysa oyun hesabına da girebilir
  10. Aoruss

Facebook Facebook Hesabım Çalındı Geri Almak için Ne Yapmalıyım?

Bilgilerin incelenecek topluluk kurallarını ihlal etmiyorsa büyük ihtimalle kapanmaz ama ihlal ediyorsa kapatılır.
  11. Aoruss

Malum Foruma kaydoldum ve gördüğüm olumsuz mesaj

1 yıl geçmiş neden forum arası kavga başlatmaya falan çalışıyorsun amacın ne?
  12. Aoruss

sohbet muhabet için dc sunucusu varmı

doruyu söyle kaç tl ye reklam yapıyorsun :d
  13. Aoruss

Instagram bana söven cocuğu nereye şikayet edebilirim

bunu birde elraen fanının olduğu konuda söyledi
  14. Aoruss

Cellat36 iyi bri ÖDCFC

Al rgb beyin al al utanma
Top Bottom