Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

Akp li dediğim için dava yer miyim?

Şuna bak ya İlber Ortaylı'nın bizim hukukçu yetiştirmemiz lazım diye haykırışlarının kanıtlanmış hali. Bir partiye ideolojisinden dolayı mensub olduğunu düşünmek ve iletmek ne zamandan beri davalık oldu? Hatta bu yalan dava tehtidi karşı tarafın yaptığı daha yanlış. Artık eğitim sisteminde bu...
  2. Aybars Han

İnstagram onay kodu gelmiyor

Yoğunluuk vs. olabilir mi acaba pek sanmıyorum aslında. yarın denediğinizde falan olru diye düşünüyorum.
  3. Aybars Han

İnstagram onay kodu gelmiyor

gmail de de sorun yoksa artık bir kaç deneme sonra çözülür herhalde dc doğrulama kodunda öyle olmuştu bana.
  4. Aybars Han

Youtube, geçmişim kapalı olduğu için video izlememe izin vermiyor

hocam hesabı azcık kullanın sonra geri kaparsınız?
  5. Aybars Han

Youtube, geçmişim kapalı olduğu için video izlememe izin vermiyor

Hocam biraz açın sonra yt ne izlediğinizi anlayınca artık gerek kalmaz kapatırsınız ben öyle yaptım. 1692204252 Daha iyi öneriler vermek için bence normal iyi bir karar ama dislike olayında kesinlikle haklısın
  6. Aybars Han

En iyi çeviri yapan uygulama nedir?

Arkadaşlar daha önce de konumu görmüşsünüzdür yabancılara içerik üretmek istiyorum ve metinleri en iyi nerde çevirebilirim? Çoğu kişi google çeviri güncelleme aldı artık çok iyi yapıyo fln diyo ama değil gibi onun dışında chatgpt google dan kötü yapıyo gibi(gpt4 denemedim) şu an ne kullancağım...
  7. Aybars Han

Shortslarım izlenmiyor

evet shortslar bazen çok tutuyor ancak tuttuğu seviyeden çok zor ilerliyorum yeni bi kanalım bi shortsum max 2k izlendi 1680274524 hortlattım
  8. Aybars Han

Yabancılara içerik üretmek

Yani konum fln hiç uğraşmayacağım başlık açıklama ingilizce zaten yabancılar izleyecek. Bide açıklama da anahtar kelime kullanırken içerik üreteceğim ülkede en çok aratılanlara bakmam doğrudur değil mi?
  9. Aybars Han

Şimdi günahını almayayım tam hatırlamıyorum ama çoğu şeyi ondan öğrendiğim onur naci öztürkler benim dediğim gibi demişti galiba neyse bunun için detaylı bi video var mı bildiğin?
  10. Aybars Han

hortlatıyorum
  11. Aybars Han

Yuukrp Adlı İçerik Üretici TLauncher Sonrası Yuukrp'a Salladı

tlauncher da haksız olabilir ama vidi izlemediniz mi içindeki illegal olaylardan bahsediyor yok uygulama virüslü bilgilerinizi çalıyor fln dememişti ki?
  12. Aybars Han

Arkadaşlar yabancılarada içerik üretmek istiyorum ve benim bildiğim kadarıyla ülke ayarlamakla fln ilgili değil önemli olan o ülkedeki kişilerin izlemesi diye biliyorum yanlış mı?
  13. Aybars Han

Bu küçük resim güzel mi?

kıvrılmamış hali çok iyi olmadı onun dışında daha çok hoşuma gitti ve daha ilgi çekici gibi bence hocam teşekkürler ama daha farklı halleri de var onları da atarım ama bu hali baya iyi bence
  14. Aybars Han

Bu küçük resim güzel mi?

tavsiye için tşk peki şu an ki hali çok mu kötü ortalama mı yani
  15. Aybars Han

Bu küçük resim güzel mi?

bence kıvrılmış hali daha iyi ama
  16. Aybars Han

Bu küçük resim güzel mi?

İsterseniz kıvırılmamış halinide atabilirm fnaf tüm oyunlar eleştiri videosu küçük resim sizce iyi mi? 1677589806 .
  17. Aybars Han

Youtube gösterim oranı nasıl arttırılır

Arkadaşlar thumbnaillerimi geliştiriyorum daha gösterim tıklamamı %17 bile yaptım sonraki videolar %5 %6 da takılıyor videolarım 4000 e kadar gösteriliyor ve genelde 200 300 arası izlenme alıyorum. Düzenli atıyorum ve her video 1000 fln daha fazla gösteriliyor videolarım bunu nasıl...
  18. Aybars Han

Hangi thumbnail daha iyi

Teşekkürler bende öyle düşünüyordum
  19. Aybars Han

Hangi thumbnail daha iyi

Arkadaşlar hangisini görseniz tıklardınız sizce hangisi daha iyi? NOT:bu içeriği çalcan mı demeyin içeriği ilk yapanlardan biriyim thumbnail değiştiriyim mi diye soruyorum ilk hali not stonksulydu
Top Bottom