José Mourinho
80+ Silver
Yeni hesap açtım başka bir gmail kullandım. Fakat Gmailime hiç bir şekilde onay kodu gelmiyor çözümü var mı ?
O bazen hata olabiliyor senle alakası yok tekrar dene bir kaç kere gelmezse bir kaç saat sonra otomatik gelirYeni hesap açtım başka bir gmail kullandım. Fakat Gmailime hiç bir şekilde onay kodu gelmiyor çözümü var mı ?
Hocam mail hesabı 2,5 senelik falan. Bugün discord'tan nitronu ödeme maili gelmiş.Mail hesabını yeni mi açtınız? Mail hesabını yeni açınca bazenleri mail gelmiyor. Hiç mail gelmiyorsa mail bugludur. Sadece instagram'dan gelmiyorsa instagram'da problem vardır.
gmail de de sorun yoksa artık bir kaç deneme sonra çözülür herhalde dc doğrulama kodunda öyle olmuştu bana.Hocam mail hesabı 2,5 senelik falan. Bugün discord'tan nitronu ödeme maili gelmiş.
Hocam instada sorun var galiba gönder butonuna basınca sana kod gönderemiyoruz cart curt diyor.gmail de de sorun yoksa artık bir kaç deneme sonra çözülür herhalde dc doğrulama kodunda öyle olmuştu bana.
Yoğunluuk vs. olabilir mi acaba pek sanmıyorum aslında. yarın denediğinizde falan olru diye düşünüyorum.Hocam instada sorun var galiba gönder butonuna basınca sana kod gönderemiyoruz cart curt diyor.