Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Instagram dm gelen mesaj

Legal da değildir zaten. Kazanmış gibi gösterirler paranı da vermezler gözünü boyamaya çalışırlar vb. . O yüzden bence güvenme. Bu devirde özellikle.
  2. DonanımFikir

MURATABİGF NE HALLERE DÜŞMÜŞ

Parası var az buz sponsor da almadı yıllarıdr yapıyor işi. Eskisi kadar mal mülke aşırı ihtiyaç gerek kalmıyor . Yurtdışı gezileri vb. dolayı dedim. Kirası da kiracı arttırdığı için cazip gelmiyor artık o evde kalmasında.
  3. DonanımFikir

Arkadaşlar epic games sözleşmesi zararlı mı ?

tabii ki sorun olmaz. Sözleşmeden ötürü bilgisayarın vb. hacklenmez ki şuana kadar binlerce, onbinlerce insan aynı sözleşmeyi kabul etti.
  4. DonanımFikir

Ruhi Çenet Youtube Kanalı Çalındı!!!

Baldiback kanalında da bu tarz olay olmuştu, kanalını ve videolarının çoğunu geri aldı. tabii ki kanala hasar verecektir Ruhi Çenet'in bu durum. İnşallah tüm videolarını kurtarabilir altın değerinde videolar haftalarca emeği tek videosunda harcıyor çünkü.
  5. DonanımFikir

Chrome'daki DA Forum Mobil Uygulamasını Yükleyen var mı?

Pratiklik açıdan çok iyi bence. Forumda çok fazla takılmayı düşünüyorsan öyle yap. Her seferinde uğraşmana gerek kalmaz ve bana performans olarak birazcık farkettirdi diyebilirim.
  6. DonanımFikir

İstediğiniz bir YouTube kanalını yok etmek

Baştaki mesajı düzenledim, genel olarak yapılmaması lazım çok ihtiyaç yoksa.
  7. DonanımFikir

İstediğiniz bir YouTube kanalını yok etmek

DeepWeb Giriş Katmanı gibi konu olmuş. Kural 3- Forum huzurunu bozacak davranışlar Bu yaptığın konu da huzuru bozuyor şahsen. İyi bir davranış olmadığı için.
  8. DonanımFikir

Instagram Instagram'dan Gelen Teklif

500 Dolardan fazla mı verecekler ??? Kimse böyle para vermez, tanımadığı bir kişiye.
  9. DonanımFikir

Instagram Instagram'dan Gelen Teklif

Senle anlaşma yapmak istiyor , çıkar anlaşması.
  10. DonanımFikir

Instagram Çekiliş(!) kazandınız! Gerçek mi?

Paint.net ustayım ve bu fontu bildiğim için sahte diyorum
  11. DonanımFikir

⚠️Forumlarda sürekli aynı marka ürünleri öneren üyeler! ⚠️

100 mesajı da böyleyse sıkıntı ama şirket sahiplerinin gidip de para verdiğini düşünmüyorum demek istediğin kişilere.
  12. DonanımFikir

⚠️Forumlarda sürekli aynı marka ürünleri öneren üyeler! ⚠️

Bence iyi ki de değinmişsin de. Etiketlemene şart yoktu tabii ki. Zaten forum herkese açık olduğu için bir siteyi sevip de aşırı önerenler olabilir. Reklam boyutuna oluştuğu zaman cezalar veriliyor,.
  13. DonanımFikir

BUGÜN D.A FORUMUN 2. YILI

Herkese hayırlı olsun. 2 Yıl su gibi geçti , bu seneki Haziran zamanları Forum keyfi diğer 2 seneyi de yaşatır İnşallah.
  14. DonanımFikir

Oyun kanalı isim önerisi

İsmini böyle değişik şekilde yazabilirsin. veya düşündüğün bir şeyi farklı isimleştirip yapabilirsin Ayrıca senin düşünmen daha iyi olur.
  15. DonanımFikir

TİKTOK YASAKLANMALI

Tiktok'u kuranlara söylemen daha iyi olur. Ayrıca herkesin iradesi var keşke yapmasalarmış diyorum.
  16. DonanımFikir

Technopat rezilliği!

Biraz garip olmuş En fazla, moderatörler konu başlığına bakıp ve anlayıp max birkaç haftalık ban olabilirmiş de Bu foruma iyiki geldin çünkü yanlış bişi yapsan [istemeden] uyarı yiyorsun fakat bazı koşullarda yine ban yiyorsun.Yani bu kadar şeye bu forumda bu kadar uzun ceza yiyeceğini...
  17. DonanımFikir

youtube premium alınır mı

Youtube u çok sık kullanıyorsan öneririm.
  18. DonanımFikir

Donanım Arşivi hesap ismi nasıl değiştirebilirim?

Sonra karşına çıkacak sitenin üstünde değiştir diye buton var oraya bas
Top Bottom