⚠️Forumlarda sürekli aynı marka ürünleri öneren üyeler! ⚠️

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Konu çok gereksiz, ben kullanıpta memnun kaldığım bir telefonu insanlara öneririm ve onlarda memnun kalıp önermeye başlar. Kimse aşiret değil yani.

Bence iyi ki de değinmişsin de.
Zaten forum herkese açık olduğu için bir siteyi sevip de aşırı önerenler olabilir.
Reklam boyutuna oluştuğu zaman cezalar veriliyor,.
Öneri adı altında Reklam yapıyorlar, hiç mi başka siteden veya markadan öneri yapmazlar?

Attığın üyeleri tek tek kontrol ettim. Sürekli aynı siteden öneri yapan tek bir üye yok, hepsi çeşit çeşit sitelerden öneri de bulunmuş.. Aynı markaları önerenler var. Dediğim gibi markadan ve ürünlerden memnun kalmıştır ve öneriyordur. Altında art niyet aramanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.

Attığın üyeleri tek tek kontrol ettim. Sürekli aynı siteden öneri yapan tek bir üye yok, hepsi çeşit çeşit sitelerden öneri de bulunmuş.. Aynı markaları önerenler var. Dediğim gibi markadan ve ürünlerden memnun kalmıştır ve öneriyordur. Altında art niyet aramanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.
Aynı siteden değil, MSI/Viewsonic ürünlerinde diğer e-ticaret sitelerinden de öneri yapıyorlar zaten. Konuda belirttim.

İnventus son zamanlarda bazı ürünleri gayet ucuza satıyor. Üşenmeden biraz baktım, ben bu önerilerde herhangi bir yanlışlık göremedim.
Örneğin XPG ASX8100NP ürünü piyasası 1000TL, adamlar bunu 920 ye satıyorlar şu an. İnventus sitesini takip etmeyen veya bilmeyen adam bunu bilemez. Çünkü Akakçe gibi sitelerde görünmüyor. Ki MSI Türkiye de konu açıyor ona bakarsan. İndirim var veya yok. Onun reklam olduğu belli sadece.

Ben art niyet olduğunu düşünüyorum, konuyu açmadan önce de araştırdım üyeleri. Art niyetli olduklarını düşünmüyorsanız konuyu kilitleyebilirsiniz.

İnventus son zamanlarda bazı ürünleri gayet ucuza satıyor. Üşenmeden biraz baktım, ben bu önerilerde herhangi bir yanlışlık göremedim.
Örneğin XPG ASX8100NP ürünü piyasası 1000TL, adamlar bunu 920 ye satıyorlar şu an. İnventus sitesini takip etmeyen veya bilmeyen adam bunu bilemez. Çünkü Akakçe gibi sitelerde görünmüyor. Ki MSI Türkiye de konu açıyor ona bakarsan. İndirim var veya yok. Onun reklam olduğu belli sadece.
MSI Türkiye gibi bir firma adı ile reklam yapsalar hiç sorun değil. Normal üye olur indirimli olduğu için paylaşır hiç sorun yok. Bu üyeler devamlı şekilde aynı önerileri yapıyor.

Aynı siteden değil, MSI/Viewsonic ürünlerinde diğer e-ticaret sitelerinden de öneri yapıyorlar zaten. Konuda belirttim.
Koskoca MSI 100 mesajlı D.A forum üyesine sponsorluk verecek değil ya

Koskoca MSI 100 mesajlı D.A forum üyesine sponsorluk verecek değil ya
Reklam yaptıranın MSI olduğunu düşünmüyorum zaten, onu da konuda belirttim :D
Inventus ile MSI arasında nasıl bir bağlantı var bilmiyorum onu. Inventus'ta olmayabilir bu arada benim düşüncem sadece bu şekilde.

Reklam yaptıranın MSI olduğunu düşünmüyorum zaten, onu da konuda belirttim :D
Inventus ile MSI arasında nasıl bir bağlantı var bilmiyorum onu. Inventus'ta olmayabilir bu arada benim düşüncem sadece bu.
Konuda belirtmişsin fakat dediklerin onu ima ediyor.
MSI, viewsonic önerenler sadece inventus sitesinden önermemiş dostum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,660
Üyeler
185,923
Son üye
Fezst
Geri