eyupefe3
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,890
there is a one impostor among usHepsini anladım da 2gün dolmadan 102 mesaj atman biraz şaşırtıcı geldi
there is a one impostor among usHepsini anladım da 2gün dolmadan 102 mesaj atman biraz şaşırtıcı geldi
Öneri adı altında Reklam yapıyorlar, hiç mi başka siteden veya markadan öneri yapmazlar?Bence iyi ki de değinmişsin de.
Zaten forum herkese açık olduğu için bir siteyi sevip de aşırı önerenler olabilir.
Reklam boyutuna oluştuğu zaman cezalar veriliyor,.
100 mesajı da böyleyse sıkıntı ama şirket sahiplerinin gidip de para verdiğini düşünmüyorum demek istediğin kişilere.Öneri adı altında Reklam yapıyorlar, hiç mi başka siteden veya markadan öneri yapmazlar?
Aynı siteden değil, MSI/Viewsonic ürünlerinde diğer e-ticaret sitelerinden de öneri yapıyorlar zaten. Konuda belirttim.Attığın üyeleri tek tek kontrol ettim. Sürekli aynı siteden öneri yapan tek bir üye yok, hepsi çeşit çeşit sitelerden öneri de bulunmuş.. Aynı markaları önerenler var. Dediğim gibi markadan ve ürünlerden memnun kalmıştır ve öneriyordur. Altında art niyet aramanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.
MSI Türkiye gibi bir firma adı ile reklam yapsalar hiç sorun değil. Normal üye olur indirimli olduğu için paylaşır hiç sorun yok. Bu üyeler devamlı şekilde aynı önerileri yapıyor.İnventus son zamanlarda bazı ürünleri gayet ucuza satıyor. Üşenmeden biraz baktım, ben bu önerilerde herhangi bir yanlışlık göremedim.
Örneğin XPG ASX8100NP ürünü piyasası 1000TL, adamlar bunu 920 ye satıyorlar şu an. İnventus sitesini takip etmeyen veya bilmeyen adam bunu bilemez. Çünkü Akakçe gibi sitelerde görünmüyor. Ki MSI Türkiye de konu açıyor ona bakarsan. İndirim var veya yok. Onun reklam olduğu belli sadece.
Koskoca MSI 100 mesajlı D.A forum üyesine sponsorluk verecek değil yaAynı siteden değil, MSI/Viewsonic ürünlerinde diğer e-ticaret sitelerinden de öneri yapıyorlar zaten. Konuda belirttim.
Reklam yaptıranın MSI olduğunu düşünmüyorum zaten, onu da konuda belirttimKoskoca MSI 100 mesajlı D.A forum üyesine sponsorluk verecek değil ya
Konuda belirtmişsin fakat dediklerin onu ima ediyor.Reklam yaptıranın MSI olduğunu düşünmüyorum zaten, onu da konuda belirttim
Inventus ile MSI arasında nasıl bir bağlantı var bilmiyorum onu. Inventus'ta olmayabilir bu arada benim düşüncem sadece bu.