Neler Yeni

⚠️Forumlarda sürekli aynı marka ürünleri öneren üyeler! ⚠️

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Konu çok gereksiz, ben kullanıpta memnun kaldığım bir telefonu insanlara öneririm ve onlarda memnun kalıp önermeye başlar. Kimse aşiret değil yani.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Ne acayip insanlar var ya hayret ediyorum

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Öneri adı altında Reklam yapıyorlar, hiç mi başka siteden veya markadan öneri yapmazlar?
100 mesajı da böyleyse sıkıntı ama şirket sahiplerinin gidip de para verdiğini düşünmüyorum demek istediğin kişilere.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Attığın üyeleri tek tek kontrol ettim. Sürekli aynı siteden öneri yapan tek bir üye yok, hepsi çeşit çeşit sitelerden öneri de bulunmuş.. Aynı markaları önerenler var. Dediğim gibi markadan ve ürünlerden memnun kalmıştır ve öneriyordur. Altında art niyet aramanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Attığın üyeleri tek tek kontrol ettim. Sürekli aynı siteden öneri yapan tek bir üye yok, hepsi çeşit çeşit sitelerden öneri de bulunmuş.. Aynı markaları önerenler var. Dediğim gibi markadan ve ürünlerden memnun kalmıştır ve öneriyordur. Altında art niyet aramanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.
Aynı siteden değil, MSI/Viewsonic ürünlerinde diğer e-ticaret sitelerinden de öneri yapıyorlar zaten. Konuda belirttim.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
İnventus son zamanlarda bazı ürünleri gayet ucuza satıyor. Üşenmeden biraz baktım, ben bu önerilerde herhangi bir yanlışlık göremedim.
Örneğin XPG ASX8100NP ürünü piyasası 1000TL, adamlar bunu 920 ye satıyorlar şu an. İnventus sitesini takip etmeyen veya bilmeyen adam bunu bilemez. Çünkü Akakçe gibi sitelerde görünmüyor. Ki MSI Türkiye de konu açıyor ona bakarsan. İndirim var veya yok. Onun reklam olduğu belli sadece.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben art niyet olduğunu düşünüyorum, konuyu açmadan önce de araştırdım üyeleri. Art niyetli olduklarını düşünmüyorsanız konuyu kilitleyebilirsiniz.

İnventus son zamanlarda bazı ürünleri gayet ucuza satıyor. Üşenmeden biraz baktım, ben bu önerilerde herhangi bir yanlışlık göremedim.
Örneğin XPG ASX8100NP ürünü piyasası 1000TL, adamlar bunu 920 ye satıyorlar şu an. İnventus sitesini takip etmeyen veya bilmeyen adam bunu bilemez. Çünkü Akakçe gibi sitelerde görünmüyor. Ki MSI Türkiye de konu açıyor ona bakarsan. İndirim var veya yok. Onun reklam olduğu belli sadece.
MSI Türkiye gibi bir firma adı ile reklam yapsalar hiç sorun değil. Normal üye olur indirimli olduğu için paylaşır hiç sorun yok. Bu üyeler devamlı şekilde aynı önerileri yapıyor.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Aynı siteden değil, MSI/Viewsonic ürünlerinde diğer e-ticaret sitelerinden de öneri yapıyorlar zaten. Konuda belirttim.
Koskoca MSI 100 mesajlı D.A forum üyesine sponsorluk verecek değil ya

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Koskoca MSI 100 mesajlı D.A forum üyesine sponsorluk verecek değil ya
Reklam yaptıranın MSI olduğunu düşünmüyorum zaten, onu da konuda belirttim :D
Inventus ile MSI arasında nasıl bir bağlantı var bilmiyorum onu. Inventus'ta olmayabilir bu arada benim düşüncem sadece bu şekilde.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Reklam yaptıranın MSI olduğunu düşünmüyorum zaten, onu da konuda belirttim :D
Inventus ile MSI arasında nasıl bir bağlantı var bilmiyorum onu. Inventus'ta olmayabilir bu arada benim düşüncem sadece bu.
Konuda belirtmişsin fakat dediklerin onu ima ediyor.
MSI, viewsonic önerenler sadece inventus sitesinden önermemiş dostum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom