Neler Yeni

İstediğiniz bir YouTube kanalını yok etmek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ReDanger

80+ Bronze
Bu tarz saldırıları , hazır saldırıları dahil internet üzerinden çoğu platform üzerinden bulabiliyorsunuz. Niyetinde olan varsa zaten bulması çok zor olmuyor.
Knk adam senin mesajını konunun başına eklemiş. Bulması zor değil evet ama bulmak istemeyen bile buldu şu an.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
ortada bir suç varsa, ve bu suçu kimse önlemiyorsa, ben bu suçu engellemek için elimden geleni yaparım. bir suçu durdurmak veya bir kişinin kartından izinsiz para harcanmasını engellemek için adalet bekçisi olmanıza gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumdaki huzuru bozmuyor. Youtube'daki huzuru bozuyor.
Baştaki mesajı düzenledim, genel olarak yapılmaması lazım çok ihtiyaç yoksa.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,166
İsim
Turuncu Keskin
Knk adam senin mesajını konunun başına eklemiş. Bulması zor değil evet ama bulmak istemeyen bile buldu şu an.
Bunlar illegal sayılıyor zaten, kendine güvenen ben kanundan kaçarım, kanundan üstünüm diyen varsa zaten yapsın. Adamı max 1 günde bulurlar, davayı açarlar hem maddiyattan gider hem zamanından.5-10 yaşında ki çocuğun yapabileceği bir şey değil, herhangi bir kişinin yapabileceği bir şey değil, birden yaparsa zaten cahilliğine sayar güler geçerim.

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
Bu tarz saldırıları , hazır saldırıları dahil internet üzerinden çoğu platform üzerinden bulabiliyorsunuz. Niyetinde olan varsa zaten bulması çok zor olmuyor.
bilgiyi kötüye kullanmaya meyilli insanların bilgiye erişimini kolaylaştırmak , bilginin içeriğinde ki kötülüğü yapmaktan çokta farklı değil şahsen. En azından ben böyle etik değerlere sahibim. O zaman bütün bilbordları el yapımı patlayıcı şablonları ile donatalım , nede olsa bilmek kötü değil. Bakalım terör saldırıları artacak mı ozaman .
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bunları youtubeden illegal bir şekilde kazanç elde eden, veya izleyicilerini kandıran kişilere yapıyorum. ben bu tür şeyler yapmasam bile benimde başıma bu telif olayı geldi. ve ortada bir kaos çıkmadığı sürece youtube bunu düzeltmeyecek.
O insanların haksız kazanç elde ettiği kararını verme yetkisini sana kim verdi ?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,166
İsim
Turuncu Keskin
bilgiyi kötüye kullanmaya meyilli insanların bilgiye erişimini kolaylaştırmak , bilginin içeriğinde ki kötülüğü yapmaktan çokta farklı değil şahsen. En azından ben böyle etik değerlere sahibim. O zaman bütün bilbordları el yapımı patlayıcı şablonları ile donatalım , nede olsa bilmek kötü değil. Bakalım terör saldırıları artacak mı ozaman .
El yapımı patlayıcı ve diğer tüm şeylere internet üzerinden yine erişebiliyorsunuz. Terör saldırıları bu yüzden mi yok sanıyorsunuz? Komik.

ReDanger

80+ Bronze
El yapımı patlayıcı ve diğer tüm şeylere internet üzerinden yine erişebiliyorsunuz. Terör saldırıları bu yüzden mi yok sanıyorsunuz? Komik.
Olay youtubeden nasıl teröre geldi anlamadım.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,166
İsim
Turuncu Keskin
Arkadaş çok film izliyor , teknolojinin ne düzeyde olduğunu bilmiyor. 2-3 dakika da bomba hazırlayıp, saldırı yapacaklarını sanıyor. Yapmaya çalış evine itfaiye ben gönderirim.

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
anlamadığınızı fark ettim , anlamaycağınızıda , siz haklısınız.

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
demek istediği o değil. öğrenmek istediğin her bilgiyi öğrenebilirsin. çok uzun sürebilir bilgiye erişmen ama yine de öğrenirsin.

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan

çok merak edenler üşenmezler ise okusunlar.

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013

çok merak edenler üşenmezler ise okusunlar.
bu yazıda bana ait.

ReDanger

80+ Bronze
Arkadaş çok film izliyor , teknolojinin ne düzeyde olduğunu bilmiyor. 2-3 dakika da bomba hazırlayıp, saldırı yapacaklarını sanıyor. Yapmaya çalış evine itfaiye ben gönderirim.
Reis konuşma boşuna normal patlayıcı yapımından saatli patlayıcı yapımına kadar biliyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom