CS2'de Hile Tanıtan YouTube Kanalı (@gameryunus1881) Hakkında

KlausM

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,347
📌 Not: Konunun daha anlaşılır ve etkili olması amacıyla metnin hazırlanmasında ChatGPT desteğinden yararlanılmıştır.

Konu: CS2'de Hile Tanıtan YouTube Kanalı (@gameryunus1881) Hakkında

Selamlar arkadaşlar,

YouTube’da "@gameryunus1881" isimli bir kanal son zamanlarda dikkatimi çekti. Kanal neredeyse her hafta yeni bir CS2 hilesi tanıtan videolar yüklüyor. Aimbot, wallhack, no recoil gibi hilelerin nasıl kurulduğunu açık açık gösteriyor, bazı videolarda indirme linkleri bile paylaşılıyor. Hatta bazı videolarda ücretli hilelerin reklamı da yapılıyor.

Oyunu adil oynamaya çalışan bizler için gerçekten sinir bozucu bir durum. Bu tür kanallar hem oyunun dengesini bozuyor hem de genç oyuncuları hileye teşvik ediyor.

Ben bu durumu YouTube’a ve Steam’e raporladım ama toplu bir şekilde rapor edilirse daha etkili olacağını düşünüyorum. Forumda bu tarz şeylere karşı hassas olan birçok kişi olduğunu biliyorum, destek verirseniz çok sevinirim.

Kanal linki: https://www.youtube.com/@gameryunus1881

YouTube'dan şikayet ederken kategori önerisi:
1. “Zararlı veya tehlikeli içerik”
(Altarnatif) 2. “Spam veya yanıltıcı içerik”
(Altarnatif) 3. “Diğer” → Manuel açıklama girilebilir

📝 “Ayrıntı Ekle” kısmı için örnek açıklama:

Bu kanal sürekli CS2 hileleri tanıtıyor ve illegal dosya/paylaşım linkleri sunuyor. Oyunun dengesini bozuyor, hile kullanımını teşvik ediyor.

Teşekkür ederim şimdiden.

Bir tek bu hile paylaşmıyor globalde çok hile paylaşan ve tanıtan kanallar var. Bunları raporlamakla bir yere varılmaz. O yüzden raporlamayada gerek yok.
Ha bu tarz kanallar kapansın youtube çek seçenek değil zaten. Ayrıca bu sitelerden çok fazla var ve kapanmıyorda her zaman güncellemede getiriyorlar ve ücretsiz.

O zaman kullan gitsin baba valve duvarı kumdan örmüş rekabetçide bile işlemiyor.

📌 Not: Konunun daha anlaşılır ve etkili olması amacıyla metnin hazırlanmasında ChatGPT desteğinden yararlanılmıştır.

Selamlar arkadaşlar,

YouTube’da "@gameryunus1881" isimli bir kanal son zamanlarda dikkatimi çekti. Kanal neredeyse her hafta yeni bir CS2 hilesi tanıtan videolar yüklüyor. Aimbot, wallhack, no recoil gibi hilelerin nasıl kurulduğunu açık açık gösteriyor, bazı videolarda indirme linkleri bile paylaşılıyor. Hatta bazı videolarda ücretli hilelerin reklamı da yapılıyor.

Oyunu adil oynamaya çalışan bizler için gerçekten sinir bozucu bir durum. Bu tür kanallar hem oyunun dengesini bozuyor hem de genç oyuncuları hileye teşvik ediyor.

Ben bu durumu YouTube’a ve Steam’e raporladım ama toplu bir şekilde rapor edilirse daha etkili olacağını düşünüyorum. Forumda bu tarz şeylere karşı hassas olan birçok kişi olduğunu biliyorum, destek verirseniz çok sevinirim.

Bu kanal sürekli CS2 hileleri tanıtıyor ve illegal dosya/paylaşım linkleri sunuyor. Oyunun dengesini bozuyor, hile kullanımını teşvik ediyor.

The Cihan falan da var 1.23 milyon abonesi var ve ban yemiyor ilginç

Selamlar arkadaşlar,

bu arkadasi bazi yayincilar izleyip dalga gecti arkadas ise bunu iyi birsey sanip kendi kanalina yukledi ve yorumlarda linc yorumlarini iyi birsey sanarak karsilik verdi arada sirada kanalina girip bakiyorum komik anlar oldugu oluyor hilenin neresinden bakarsan bak kotudur fakat arkadasin normal bir birey oldugunu sanmiyorum.

Betasından beri hilesi olan bir oyun. O zamanlarda da önüne geçememişlerdi. sXe diye bir şey çıkartmışlardı o zaman fena değildi ama fazla uzun sürmedi. Kısacası insanlar hile yapmaya devam edecek, diğerleri de onları satın alıp kullanmaya devam edecek.

Ayrıca bu olay Steam'in işine geliyor. Ben hile açıp perm ban yesem, gideceğim yeni hesap açıp tekrar dan oyun alacağım falan. Bunu milyonlarca kişinin yaptığını düşününce...

Bunu uzun yıllardır The cihan da yapıyor ama ona hiç böyle bir tepki geldiğini hatırlamıyorum.

Geri