İstediğiniz bir YouTube kanalını yok etmek

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu tarz saldırıları , hazır saldırıları dahil internet üzerinden çoğu platform üzerinden bulabiliyorsunuz. Niyetinde olan varsa zaten bulması çok zor olmuyor.
Knk adam senin mesajını konunun başına eklemiş. Bulması zor değil evet ama bulmak istemeyen bile buldu şu an.

ortada bir suç varsa, ve bu suçu kimse önlemiyorsa, ben bu suçu engellemek için elimden geleni yaparım. bir suçu durdurmak veya bir kişinin kartından izinsiz para harcanmasını engellemek için adalet bekçisi olmanıza gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumdaki huzuru bozmuyor. Youtube'daki huzuru bozuyor.
Baştaki mesajı düzenledim, genel olarak yapılmaması lazım çok ihtiyaç yoksa.

Knk adam senin mesajını konunun başına eklemiş. Bulması zor değil evet ama bulmak istemeyen bile buldu şu an.
Bunlar illegal sayılıyor zaten, kendine güvenen ben kanundan kaçarım, kanundan üstünüm diyen varsa zaten yapsın. Adamı max 1 günde bulurlar, davayı açarlar hem maddiyattan gider hem zamanından.5-10 yaşında ki çocuğun yapabileceği bir şey değil, herhangi bir kişinin yapabileceği bir şey değil, birden yaparsa zaten cahilliğine sayar güler geçerim.

Bu tarz saldırıları , hazır saldırıları dahil internet üzerinden çoğu platform üzerinden bulabiliyorsunuz. Niyetinde olan varsa zaten bulması çok zor olmuyor.
bilgiyi kötüye kullanmaya meyilli insanların bilgiye erişimini kolaylaştırmak , bilginin içeriğinde ki kötülüğü yapmaktan çokta farklı değil şahsen. En azından ben böyle etik değerlere sahibim. O zaman bütün bilbordları el yapımı patlayıcı şablonları ile donatalım , nede olsa bilmek kötü değil. Bakalım terör saldırıları artacak mı ozaman .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bunları youtubeden illegal bir şekilde kazanç elde eden, veya izleyicilerini kandıran kişilere yapıyorum. ben bu tür şeyler yapmasam bile benimde başıma bu telif olayı geldi. ve ortada bir kaos çıkmadığı sürece youtube bunu düzeltmeyecek.
O insanların haksız kazanç elde ettiği kararını verme yetkisini sana kim verdi ?

bilgiyi kötüye kullanmaya meyilli insanların bilgiye erişimini kolaylaştırmak , bilginin içeriğinde ki kötülüğü yapmaktan çokta farklı değil şahsen. En azından ben böyle etik değerlere sahibim. O zaman bütün bilbordları el yapımı patlayıcı şablonları ile donatalım , nede olsa bilmek kötü değil. Bakalım terör saldırıları artacak mı ozaman .
El yapımı patlayıcı ve diğer tüm şeylere internet üzerinden yine erişebiliyorsunuz. Terör saldırıları bu yüzden mi yok sanıyorsunuz? Komik.

El yapımı patlayıcı ve diğer tüm şeylere internet üzerinden yine erişebiliyorsunuz. Terör saldırıları bu yüzden mi yok sanıyorsunuz? Komik.
Olay youtubeden nasıl teröre geldi anlamadım.

anlamadığınızı fark ettim , anlamaycağınızıda , siz haklısınız.

Olay youtubeden nasıl teröre geldi anlamadım.
demek istediği o değil. öğrenmek istediğin her bilgiyi öğrenebilirsin. çok uzun sürebilir bilgiye erişmen ama yine de öğrenirsin.

çok merak edenler üşenmezler ise okusunlar.

çok merak edenler üşenmezler ise okusunlar.
bu yazıda bana ait.

Arkadaş çok film izliyor , teknolojinin ne düzeyde olduğunu bilmiyor. 2-3 dakika da bomba hazırlayıp, saldırı yapacaklarını sanıyor. Yapmaya çalış evine itfaiye ben gönderirim.
Reis konuşma boşuna normal patlayıcı yapımından saatli patlayıcı yapımına kadar biliyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri