Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Discord sunucuya girenler kendini nasıl kayıt edebilir?

Öyle istediğin gibi bir ton bot var nasıl bulamadın??? İstersen ingilizce olarak aday araştır birazda -vardı 1-2 tane bildiğim 3-4 aydır PC kullanmayınca isimlerini unuttum yoksa söylerdim ama zaten genelde bot kullanmak yerine kendi botlarımı yazıyorum daha iyi tam isteğime göre ayarlıyorum ve...
  2. KaptanMC

Discord Yasağı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Knk Sorunun ve meselenin ne olduğunu bence iyi biliyorlar sadece kendilerini büyül göstermeye çalışıyolar bence koskoca insatyı bir günde tek emirle engelledik ya söz dinliceksi iz yada gideceksiniz vs. Falan filan ego kasıyolar yavaş yavaş Ultiyi biriktiriyolar YakındaUltiyi bı patlatacaklar...
  3. KaptanMC

Ya girmesine gireriz ama her şeyin yasaklanmasıda işi git gide B** yoluna sürüyolar ona bakarsalar Şuan TR'de çocukların gelişimini en kötü etkileyen şey TV'ler Türk dizileri bile yeter gelişimini bozmak için hatta fazla bile
  4. KaptanMC

Herkese Merhaba İyi Forumlar Bugün internette ve Haberlerde Oyun Oynayan Nerdeyse herkesin Kullanmış olduğu Discord Platformunun Kapatılması Gündemde Sizler Ne düşünüyorsunuz? -Yasaklamayı Düşünmelerinin Sebebi Discord Üzerinden Cinse* istisma* ve yasadışı ticaret (ve habercilerin uydurduğu...
  5. KaptanMC

165FPS VİDEO KAYDI ALIYORUM AMA VİDEO EDİTLEDİKTEN SONRA 60 FPS ye DÜŞÜYOR

Knk normal çünkü 60fps Render alıyor otomatik olarak iyi bir edit programı değil ki kullandığın. Yanlış bilmiyorsam Premier Pro vs. Gibi daha profesyonel programlar ile edit yaptıktan sonra Render ayarları kısmından ayarlıyabiliyorsun onu ama arkadaşın dediği gibi YouTube yüklediginde ne...
  6. KaptanMC

APK Spotify Kullanılır MI?

Sa beyler çevremdeki çoğu kişi APK Spotify kullanıyor Sizce APK Kullanılır mı? 1-APK Spotify Eksileri Neler* 2-Apk Kullanmam bi sorun yaratır mı?
Top Bottom