hocam obs den 165 fps video alıyorum clipchamp ile edit yaptıktan sonra dışa aktar diyorum ve 60 fps 1080p olarak çıkıyor kaliteyi düşürüyorYouTube'ye yüklüyorsanız her halukarda 60FPS olacak video, sizin aldığınız FPS önemli değil. Muhtemelen OBS'den de 60FPS kayıt alıyorsunuz.
Knk normal çünkü 60fps Render alıyor otomatik olarak iyi bir edit programı değil ki kullandığın. Yanlış bilmiyorsam Premier Pro vs. Gibi daha profesyonel programlar ile edit yaptıktan sonra Render ayarları kısmından ayarlıyabiliyorsun onu ama arkadaşın dediği gibi YouTube yüklediginde ne yaparsan yap 60FPS olacak zaten 165fps ile kayıt niye alıyon sebep???hocam obs den 165 fps video alıyorum clipchamp ile edit yaptıktan sonra dışa aktar diyorum ve 60 fps 1080p olarak çıkıyor kaliteyi düşürüyor
kankam senin dediğin hz olmasın?Arkadaşlar 165FPS video kaydı alıyorum obs ile sonra izliyorum videoyu baya akıcı mükemmel ama clipchamp ile intro falan ekliyorum 60 fps 1080 p ye düşüyor bildiğiniz 165 fps den düşürmeyecek bedava bir edit programı var mı
Reis csgoKnk normal çünkü 60fps Render alıyor otomatik olarak iyi bir edit programı değil ki kullandığın. Yanlış bilmiyorsam Premier Pro vs. Gibi daha profesyonel programlar ile edit yaptıktan sonra Render ayarları kısmından ayarlıyabiliyorsun onu ama arkadaşın dediği gibi YouTube yüklediginde ne yaparsan yap 60FPS olacak zaten 165fps ile kayıt niye alıyon sebep???
Ekran 165 hz videoda 165 fpskankam senin dediğin hz olmasın?