Arama sonuçları: *

1. Mırnav

MrBeast ne yapıyor ?

Youtube tarafından fonlandığı bir gerçek. Yoksa aynı parayı pewdiepie'ın da kazanması gerekirdi.
  2. Mırnav

Youtube Shorts Hakkında Birkaç soru?

Sorunu tam anlamadım ama 9 sn'den fazla telifli müziği açarsan yüksek ihtimal telif yersin. 9sn sonra min 10 sn mola yapıp tekrar telifli müziği açarsan yemezsin. Bu dediklerim oynak sayılar. Maks 1 sn fark eder. Yani sen ne olur ne olmaz maks 8sn çal veya 11 sn boşluk yap.
  3. Mırnav

SANSÜR YASASININ İLK 2 MADDESİ KABUL EDİLDİ!

Nasıl bir madde. Yazar mısın?
  4. Mırnav

No Lie Valorant editi nasıl olmuş?

olabilir fakat ekliyorum. 1 ay önce 40 küsür tane vardı.
  5. Mırnav

Herekse atıyorum ama güzel ve ritimli müzikler dinlediğimi düşünüyorum: https://open.spotify.com/playlist/5RzwFVty2HdUCsESOwVYEv?si=ea89c6c3833f490c Bakabilirsin. Sevme sırası olmadan seçtim.
  6. Mırnav

Mükemmel fakat bana bu editlerin hepsi birbirinin aynısıymış gibi geliyor. Daha farklı bir edit kullanılsa da izlesek... 1664091355 Bir şey dah aekleyeceğim: Mğzik çok klasik. Editlerin %10'unda artık bu müzik kullanılıyor. Gına geldi bana.
  7. Mırnav

Opera Gx Veri Tranferleri Nasıl Yapılır?

Yeni PC aldım. Bilgisayar değiştireceğim Opera GX kullanıyorum şifrelerim geçmişim sitelerim ve benzeri şeyleri nasıl aktarabilirim ?.... @Mehmet Yılmaz
  8. Mırnav

Yardım İnternetim Olmasına Rağmen Discord'ta "İnternet Bağlantısını Yok" Yazıyor

İnternet var gayet. Youtube'da geziniyordum. Bir anda gitti. Yardım ettiğim arkadaşta kusura bakmasın @Maykıl
  9. Mırnav

Discord Bedava 1 Aylık Boostlu Nitro Alma

Tamamdır. Tekrar TŞK
  10. Mırnav

Birisine nasıl dava açarım?

AYNNEN.
  11. Mırnav

Şuan kartımda 1.65 kuruş var. 10TL öde diyor bir sıkıntı olur mu? Olursa para yükleyip gelirim.
  12. Mırnav

Hocam bende mi sıkıntı var? 10,8 TRY istiyor.
  13. Mırnav

Hangi videolar izlenir

Şu zamanlarda ekonomi, siyaset ve vlog videoları izleniyor. Ekonomi bölümünde video çekersen az izlenme ile yüksek gelir elde edebilirsin. ADS puanı yüksek.
Top Bottom