Neler Yeni

🗯 Abdullah Hacıgül'ün bir soru/cevap videosu yapmasını ister miydiniz?

Abdullah Hacıgül'ün YouTube'da bir soru/cevap videosu yapmasını ister miydiniz?

• Evet, çok iyi olur.

Oylar: 110 82.1%
  • Hayır, bence gerek yok.

Oylar: 24 17.9%

• Oy kullanan toplam üye
    134
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Önbilgi: Abdullah Hacıgül, bu öneriyi kabul etti ! Şahane bir soru/cevap videosu yakında geliyor ! Hazır olun !
Sorularınızı, tahminimce forum üzerinden bir konu açarak ve yorumlarınızı o konudan özenle seçerek 20 - 30 civarı soruluk bir video hazırlayacak bizler için. (Tahmin)

Screenshot_20220722-035807_Samsung Internet.jpg

Sizler de Abdullah Hacıgül'ün, Donanım Arşivi YouTube kanalı üzerinden A'dan Z'ye her türlü konuda merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz sorular için kitlesine özel ve hoş bir meziyet içerisinde bir soru/cevap videosu yayınlamasını ister miydiniz?

🖤
images.jpeg.jpg
🤍

Donanım Arşivi YouTube kanalı;
https://youtube.com/c/DonanımArşivi

Son düzenleme:

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Sizler de Abdullah Hacıgül'ün, Donanım Arşivi YouTube kanalı üzerinden A'dan Z'ye her türlü konuda merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz sorular için kitlesine özel ve hoş bir çerçeve oluşturacak olan bir soru/cevap videosu yayınlamasını ister miydiniz?

🖤 Alıntıyı görüntüle🤍
Ben daha çok donanımsal şeylerde teknik detaylardan soru sorardım.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ben isterdim. Hardware Unboxed gibi büyük kanallar da Q&A videoları çekiyor bol bol. Tabii adamlara kaliteli sorular gidiyor, bizde soruların yarısı abi kaç cm olacağı için biraz sıkıntı olur, diğer sorulara odaklanırsa güzel içerik ortaya çıkar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Sizler de Abdullah Hacıgül'ün, Donanım Arşivi YouTube kanalı üzerinden A'dan Z'ye her türlü konuda merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz sorular için kitlesine özel ve hoş bir meziyet içerisinde bir soru/cevap videosu yayınlamasını ister miydiniz?

🖤 Alıntıyı görüntüle🤍
Hayir

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı
VİDEO da olur YAYIN da olur eski günleri özledik.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,095
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ben isterdim. Hardware Unboxed gibi büyük kanallar da Q&A videoları çekiyor bol bol. Tabii adamlara kaliteli sorular gidiyor, bizde soruların yarısı abi kaç cm olacağı için biraz sıkıntı olur, diğer sorulara odaklanırsa güzel içerik ortaya çıkar.
Valla ben en çok şeyi merak ediyorum. Sırf kötü öneri yapmamak için reddettiği anlaşmalar ona kaç tl zarar olarak yansıdı

Top Bottom