ReyMysterio619
80+ Bronze
Olsun abi yine de adamsın.Kendim için yaptım
Olsun abi yine de adamsın.Kendim için yaptım
hayırSizler de Abdullah Hacıgül'ün, Donanım Arşivi YouTube kanalı üzerinden A'dan Z'ye her türlü konuda merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz sorular için kitlesine özel ve hoş bir meziyet içerisinde bir soru/cevap videosu yayınlamasını ister miydiniz?
Alıntıyı görüntüle
Donanım Arşivi YouTube kanalı;
https://youtube.com/c/DonanımArşivi
Olay şununla alakalı ne kadar büyümek istiyorsun?Vardır. Adama beyaz sistem kuracak diye vision ekran kartı gönderdiler bu sadece bir örnek.
ben isterdim nasıl bu kadar yakışıklı olduğunu sorardımSizler de Abdullah Hacıgül'ün, Donanım Arşivi YouTube kanalı üzerinden A'dan Z'ye her türlü konuda merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz sorular için kitlesine özel ve hoş bir meziyet içerisinde bir soru/cevap videosu yayınlamasını ister miydiniz?
Alıntıyı görüntüle
Donanım Arşivi YouTube kanalı;
https://youtube.com/c/DonanımArşivi
Abi konuyla alakasız ama, attığın Hint yemekleri hikayelerine bayılıyorum. Devamı gelsin. Bunu da beğenebilirsin.Kendim için yaptım
Yok biliyorum ki böyle çalışanların vardır zaten verdiğin emeğe benim saygım var yanlış anlama. Ama şöyle de bir mantık var bu bi tur ticaret kâr etmesen niye yapasın. Teşekkür ederim cevap verdiğin için <3Olay şununla alakalı ne kadar büyümek istiyorsun?
1- sigortalı çalışanlarımız var
2- yazılım kiralarımız
3- DA Haber maliyetleri
4- DA Forum maliyetleri
5- Youtube harcamalarımız
Bunların şuan şirketime "aylık maliyeti 75K TL"'yi bulmaya başladı. Onun için bize gelen bu kartların günün sonunda pek bir önemi yok kartı evde kemiremiyoruz ne yazık ki.
Ama dersen butin bir youtube kanalı olucam kendi yağımda kavrulucam bunda sıkıntı yok. Ama büyük bir MEDYA olarak ben aya şöyle başlıyorum 75K maliyetimi çıkartmam lazım.
Eğer bize kalitesiz ürün aldırırsa kendisine yazık eder bir daha kim güvenir?Adam adam ya bizim için Lamborghini feda ediyor.
heyecanla bekliyoruz abiYapalım o zaman
Yayın yapsan? Bayadır yapmıyorsun ya bi abone olamadık gitti.Yapalım o zaman
Abi ne zaman yapcaksın bide haber vercekmisin sosyal medyadanYapalım o zaman
Ben mert abiden zamanına "parası neyse veririz bi kart" istedim. Sebebi de akademik işler içindi yani yıl 2020 mart falandı. Bana "Kardeşim ben kart mı üretiyorum evde, benim öyle bir olayım yok" demişti. Aradan 6 ay geçtikten sonra RTX 3060 alabilmiştim. O aradaki 6 ay ben hiçbir şey yapamadım. TRde araştırmacı olmak da zor iş Bu arada bu tweetini silmiş silmeseydi keşkeVardır. Adama beyaz sistem kuracak diye vision ekran kartı gönderdiler bu sadece bir örnek.