Arama sonuçları: *

1. Marginale

Kıza İlk Mesaj Ne Atmalıyım?

Gözünü sevim şımartacak laflar deme, başına çıkar.
  2. Marginale

Technopat Forum çöktü mü?

Aynen öyle. Sen belli 2 gram aklınla merak ettiğin şeyleri öğrenmeye gelmemişsin dalga geçmeye gelmişsin kendince ama al hayrım olur belki beynin için. Fındık Ağacının Büyüme Süresi: Ortalama: 3.5 yıl Saat cinsinden: 3.5×365×24=30,6603.5 \times 365 \times 24 = 30,6603.5×365×24=30,660 saat...
  3. Marginale

Modelden modele değişir birader. Krem Basma Makinesini Parçalama: Güvenliği Sağla: Makinenin fişini çekerek elektrik bağlantısını kesin. Makinelerin temizliği ve bakımı sırasında güvenliği sağlamak için bu önemlidir. Krem Haznesini Boşalt: İçinde kalan kremi boşaltın ve hazneyi temizleyin. Üst...
  4. Marginale

Tamam aklına takılan nedir sor bak ayaklı browser ayağına geldi.
  5. Marginale

Kardeşim osuurrken haber vermediğin için 250 kez ben ali güngör diyeceksin.
  6. Marginale

📢 INSTAGRAM 21:30 DA AÇILIYOR 📢

Yok bakan açıkladı. İnsta biad etmiş. Bakanda racon kesmiyorum interneti kesiyorum demiş kabul etmişler.
  7. Marginale

Instagram Kalıcı olarak kapandı arkadaşlar açıklamalar bu yönde

'Görüşmede anlaşmayı varmayı düşünüyorduk ancak henüz anlaşamadık' dedi. Muhtemelen amaç tamamen kapatmak olsa görüşme de olmazdı.
  8. Marginale

Ali expresste çoklu siparış nasıl algılanır

İyide zaten ilk alisveris indirimi sadece 1 üründe oluyor. Diğer ürünler normal olcak fiyatta. Her maile 1 tane. Bazı ürünler sadece 1 adet sınırına sahip. Bu sınır olmayanlarda bir taneden fazla alırsın ama diğer eklediğin ürünlerde indirim olmaz ilk alisveris indirimi.
  9. Marginale

Başıma bir şey gelir mi?

Aman gözünü seveyim bios sıfırla. Direkt bulur yoksa. Bios pilini çıkar hemen yoksa sisteme elektrik gitmeye devam eder bulurlar.
  10. Marginale

Başıma bir şey gelir mi?

Yaşlı bir dayının siber polis olduğuna inandın mı? Sapıklık yapmayıp benimle konuşmasaydın deseydin sende.
Top Bottom