İyide zaten ilk alisveris indirimi sadece 1 üründe oluyor. Diğer ürünler normal olcak fiyatta. Her maile 1 tane. Bazı ürünler sadece 1 adet sınırına sahip. Bu sınır olmayanlarda bir taneden fazla alırsın ama diğer eklediğin ürünlerde indirim olmaz ilk alisveris indirimi.merhaba ben ali expressten 2 3 tane ürün alıcam ilk indirime özel fakat iptal oluyormuş annemden veya babamdan alsam iptal olurmu her adrese 1 tanemi her kişiye 1 tanemi
sadece gmail değişerek 4 5 tane ürün aldım aynı tc aynı numara ile bi problem çıkmadı
demek istediğim şu 1 hesaptan klavye alıcam diğerinden led alıcam mesela aynı tc sıkıntı yaratırmıİyide zaten ilk alisveris indirimi sadece 1 üründe oluyor. Diğer ürünler normal olcak fiyatta. Her maile 1 tane. Bazı ürünler sadece 1 adet sınırına sahip. Bu sınır olmayanlarda bir taneden fazla alırsın ama diğer eklediğin ürünlerde indirim olmaz ilk alisveris indirimi.
Aynı tcde sorun olmaz ne olur ne olmaz adres girerkende ı yerine i u yerine ü falan yaz adın aliyse alı yazabilirsin vs mümkün olduğunda farklı sanal kart kullan ben genelde her sipariş için paparadan ayrı bir sanal kart açıyorumAlıntıyı görüntüle
arkadaşa şöyle bi foto gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
demek istediğim şu 1 hesaptan klavye alıcam diğerinden led alıcam mesela aynı tc sıkıntı yaratırmı
aldık bakalım hocam inş iptal olmazAynı tcde sorun olmaz ne olur ne olmaz adres girerkende ı yerine i u yerine ü falan yaz adın aliyse alı yazabilirsin vs mümkün olduğunda farklı sanal kart kullan ben genelde her sipariş için paparadan ayrı bir sanal kart açıyorum
totalde 4 ürün aldım şimdi 3 tanesini güncelledim babamın tcsini girdim anneminkini girdim ablamınkini girdimaldık bakalım hocam inş iptal olmaz
Sorun olmaz.Alıntıyı görüntüle
arkadaşa şöyle bi foto gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
demek istediğim şu 1 hesaptan klavye alıcam diğerinden led alıcam mesela aynı tc sıkıntı yaratırmı