Neler Yeni

Ali expresste çoklu siparış nasıl algılanır

Weftly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış
merhaba ben ali expressten 2 3 tane ürün alıcam ilk indirime özel fakat iptal oluyormuş annemden veya babamdan alsam iptal olurmu her adrese 1 tanemi her kişiye 1 tanemi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,788
İsim
Emir
1 ürüne özel sadece diye biliyorm

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
merhaba ben ali expressten 2 3 tane ürün alıcam ilk indirime özel fakat iptal oluyormuş annemden veya babamdan alsam iptal olurmu her adrese 1 tanemi her kişiye 1 tanemi
İyide zaten ilk alisveris indirimi sadece 1 üründe oluyor. Diğer ürünler normal olcak fiyatta. Her maile 1 tane. Bazı ürünler sadece 1 adet sınırına sahip. Bu sınır olmayanlarda bir taneden fazla alırsın ama diğer eklediğin ürünlerde indirim olmaz ilk alisveris indirimi.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Mert
Farklı hesaplarla bir sorun olmuyor.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Doğukan
sadece gmail değişerek 4 5 tane ürün aldım aynı tc aynı numara ile bi problem çıkmadı

Weftly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece gmail değişerek 4 5 tane ürün aldım aynı tc aynı numara ile bi problem çıkmadı
1720023763687.png

arkadaşa şöyle bi foto gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyide zaten ilk alisveris indirimi sadece 1 üründe oluyor. Diğer ürünler normal olcak fiyatta. Her maile 1 tane. Bazı ürünler sadece 1 adet sınırına sahip. Bu sınır olmayanlarda bir taneden fazla alırsın ama diğer eklediğin ürünlerde indirim olmaz ilk alisveris indirimi.
demek istediğim şu 1 hesaptan klavye alıcam diğerinden led alıcam mesela aynı tc sıkıntı yaratırmı

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
arkadaşa şöyle bi foto gelmiş

demek istediğim şu 1 hesaptan klavye alıcam diğerinden led alıcam mesela aynı tc sıkıntı yaratırmı
Aynı tcde sorun olmaz ne olur ne olmaz adres girerkende ı yerine i u yerine ü falan yaz adın aliyse alı yazabilirsin vs mümkün olduğunda farklı sanal kart kullan ben genelde her sipariş için paparadan ayrı bir sanal kart açıyorum

Weftly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı tcde sorun olmaz ne olur ne olmaz adres girerkende ı yerine i u yerine ü falan yaz adın aliyse alı yazabilirsin vs mümkün olduğunda farklı sanal kart kullan ben genelde her sipariş için paparadan ayrı bir sanal kart açıyorum
aldık bakalım hocam inş iptal olmaz

aldık bakalım hocam inş iptal olmaz
totalde 4 ürün aldım şimdi 3 tanesini güncelledim babamın tcsini girdim anneminkini girdim ablamınkini girdim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
aynı tc ıle en falza 1 ay ıcerısınde 5 urun alabılırsın dıye bılıyorum ote yandan ındırımler ıcın yenı hesap acman sart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,273
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom