Neler Yeni

Başıma bir şey gelir mi?

JSezar

80+ Silver

xAeterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Muaab Çapar
Ama bayağı küfür ettim gerçi ilk o başlattı ama olsun
gerçek adını bilmiyorsa sıkıntı yok yazan kişinin günlük rutini muhtemelen böyledir

sabah kalk işe git eve dön uyu sen adamı trollemişsin adamda seni trollemiş

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Bide m*l gibi dediğin herşeyi yaptım anakart hariç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dedim
Aman gözünü seveyim bios sıfırla. Direkt bulur yoksa. Bios pilini çıkar hemen yoksa sisteme elektrik gitmeye devam eder bulurlar.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat
Kardeşim Ip'den takip edip geldim, hemen forumlara yazmışsın bir de(!)

JSezar

80+ Silver

Yusuuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Biraz mantıklı düşünün siber güvenlik olsa bile o kadar olay yaşanırken sizin küfür etmenize mi takılacaklar 😁

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Yeter artık dalga geçmeyin kalbim hızlı hızlı atıyor çok stres yaptım video bile izleyemiyorum direkt aklıma geliyor lütfen yapmayın yazarak sinirimi üzüntümü ve endişemi nasıl belirtirim bilmiyorum fakat ağlamak üzereyim

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Ya bu kadar korkaksın niye dayı trolu yapıyorsun, dayının sana bir şey yapacağı yok fakat böyle şeyler yapıyorsan anonim şekilde yapman lazım İlker Fırat her gece 50 dayı trolluyo fakat hepsini gizli numaradan arıyor

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Ya bu kadar korkaksın niye dayı trolu yapıyorsun, dayının sana bir şey yapacağı yok fakat böyle şeyler yapıyorsan anonim şekilde yapman lazım İlker Fırat her gece 50 dayı trolluyo fakat hepsini gizli bunaradan arıyor
Zaten ben yapmak istemedim arkadaş zorladı dersimi aldım birdaha asla yapmam ama içimde bir sıkıntı var

Yusuuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Yeter artık dalga geçmeyin kalbim hızlı hızlı atıyor çok stres yaptım video bile izleyemiyorum direkt aklıma geliyor lütfen yapmayın yazarak sinirimi üzüntümü ve endişemi nasıl belirtirim bilmiyorum fakat ağlamak üzereyim
Dostum yaşının küçük olduğunu ve gerçekten dürüst olduğunu düşünerek yorum yapmak istiyorum. Korkacak bir durum yok. Kimse sana bir şey yapamaz, siber güvenlik değildir zaten o şahıs. Olsa bile seninle uğraşmak için kaynaklarını tüketmez. Yine de için rahat etmiyorsa hesabını silebilirsin. Ancak emin ol korkacak bir durum yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,271
Üyeler
161,428
Son üye
valocu biri
Top Bottom