JSezar
80+ Silver
iyiliğin için o telefonu bir daha kullanma.her kullandığında sinyal gidecekTelefondan yaptım
iyiliğin için o telefonu bir daha kullanma.her kullandığında sinyal gidecekTelefondan yaptım
Yurt dışınada kaçsınmı hocamişin garanti olsun istiyorsan anakart değiştirmek şart.mac adresin deşifre oldu şuan
Anlamadım ki dalga mı geçiyor korkuyorum deli gibiyav hocam dalga geçmeyin bari çocuk belli ki korkmuş
Ya dalga geçme valla ödüm kopuyoiyiliğin için o telefonu bir daha kullanma.her kullandığında sinyal gidecek
Ciddi misinçabuk hesabım çalınmıştır, her şeyden play store sorumludur diye post at
hiçbirşey olmaz merak etme çoğu kişi çocukluğunda en az bir kere yapmıştır internette istediğin kimlikleKorkuyorum dalga geçmeyin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama koskoca Facebook benim yaptığımı anlamaz mı
Ama bayağı küfür ettim gerçi ilk o başlattı ama olsunhiçbirşey olmaz merak etme çoğu kişi çocukluğunda en az bir kere yapmıştır internette istediğin kimlikle
tanıtabilirsin kendi fakat dolandırıcılık yaparsan o zaman suç olur şuan hiç bir şey olmaz ister siber polis olsun ister başbakan
biraz eğlendik hocamyav hocam dalga geçmeyin bari çocuk belli ki korkmuş
Yaşlı bir dayının siber polis olduğuna inandın mı? Sapıklık yapmayıp benimle konuşmasaydın deseydin sende.Lütfen gülmeyin yazarken bile korkudan ellerim titriyor arkadaşlarımın zoru ile Facebook indirip dayı trol yaptım sonra dayıya troll olduğumu söyledim ve biraz küfür ettim ama adam 90 yaşında falan normalde ben trollüm demeden önce tır şoförüyüm demişti fakat sonradan ben siber polisim başın belada falan dedi lütfen yardım edin adam bir şey yapar mı bir daha asla yapmam çok pişmanım yaşım 18 den küçük bu yüzden ailemin öğrenmesini istemiyorum bu arada adam ilk başta fake hesabımı t*ciz etti yani beni dava ederse o da suçlu oluyor sanırım lütfen yardım edin korkudan uyuyamıyorum
Yardım eden yok mu yarın okul var alarmın çalmasına 5:30 saat var bu stresle asla uyuyamam
Bide m*l gibi dediğin herşeyi yaptım anakart hariçbiraz eğlendik hocam
DedimYaşlı bir dayının siber polis olduğuna inandın mı? Sapıklık yapmayıp benimle konuşmasaydın deseydin sende.
facebook fotoyu da hakan yagar yap. onun engelli raporu var, hakim tutuklama verirse oradan yırtarsınYa dalga geçme valla ödüm kopuyo
Ciddi misin
Bizide eğlendirdiniz hocamda az daha zorlarsak konu sahibi kalpten gidecek gibi duruyorbiraz eğlendik hocam