Başıma bir şey gelir mi?

Korkuyorum dalga geçmeyin lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama koskoca Facebook benim yaptığımı anlamaz mı
hiçbirşey olmaz merak etme çoğu kişi çocukluğunda en az bir kere yapmıştır internette istediğin kimlikle

tanıtabilirsin kendi fakat dolandırıcılık yaparsan o zaman suç olur şuan hiç bir şey olmaz ister siber polis olsun ister başbakan

hiçbirşey olmaz merak etme çoğu kişi çocukluğunda en az bir kere yapmıştır internette istediğin kimlikle

tanıtabilirsin kendi fakat dolandırıcılık yaparsan o zaman suç olur şuan hiç bir şey olmaz ister siber polis olsun ister başbakan
Ama bayağı küfür ettim gerçi ilk o başlattı ama olsun

Lütfen gülmeyin yazarken bile korkudan ellerim titriyor arkadaşlarımın zoru ile Facebook indirip dayı trol yaptım sonra dayıya troll olduğumu söyledim ve biraz küfür ettim ama adam 90 yaşında falan normalde ben trollüm demeden önce tır şoförüyüm demişti fakat sonradan ben siber polisim başın belada falan dedi lütfen yardım edin adam bir şey yapar mı bir daha asla yapmam çok pişmanım yaşım 18 den küçük bu yüzden ailemin öğrenmesini istemiyorum bu arada adam ilk başta fake hesabımı t*ciz etti yani beni dava ederse o da suçlu oluyor sanırım lütfen yardım edin korkudan uyuyamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardım eden yok mu yarın okul var alarmın çalmasına 5:30 saat var bu stresle asla uyuyamam
Yaşlı bir dayının siber polis olduğuna inandın mı? Sapıklık yapmayıp benimle konuşmasaydın deseydin sende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,311
Üyeler
187,657
Son üye
bildirimalmaamaclih3sap
Geri