JSezar
80+ Silver
iyi ki modemi sök camdan at dememişimBide m*l gibi dediğin herşeyi yaptım anakart hariç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dedim
iyi ki modemi sök camdan at dememişimBide m*l gibi dediğin herşeyi yaptım anakart hariç
Dedim
gerçek adını bilmiyorsa sıkıntı yok yazan kişinin günlük rutini muhtemelen böyledirAma bayağı küfür ettim gerçi ilk o başlattı ama olsun
Aman gözünü seveyim bios sıfırla. Direkt bulur yoksa. Bios pilini çıkar hemen yoksa sisteme elektrik gitmeye devam eder bulurlar.Bide m*l gibi dediğin herşeyi yaptım anakart hariç
Dedim
ben dedim ama 90 yaşında siber polis bey, ipden buldunuz işte(!)Kardeşim Ip'den takip edip geldim, hemen forumlara yazmışsın bir de(!)
Geç kaldın reis pasaportu hazırlamış bileKardeşim Ip'den takip edip geldim, hemen forumlara yazmışsın bir de(!)
Bilmiyor ama bir daha asla yapmam öğrenmiş oldum korktuğum şeyi yapmanın manası yokgerçek adını bilmiyorsa sıkıntı yok yazan kişinin günlük rutini muhtemelen böyledir
sabah kalk işe git eve dön uyu sen adamı trollemişsin adamda seni trollemiş
Zaten ben yapmak istemedim arkadaş zorladı dersimi aldım birdaha asla yapmam ama içimde bir sıkıntı varYa bu kadar korkaksın niye dayı trolu yapıyorsun, dayının sana bir şey yapacağı yok fakat böyle şeyler yapıyorsan anonim şekilde yapman lazım İlker Fırat her gece 50 dayı trolluyo fakat hepsini gizli bunaradan arıyor
Dostum yaşının küçük olduğunu ve gerçekten dürüst olduğunu düşünerek yorum yapmak istiyorum. Korkacak bir durum yok. Kimse sana bir şey yapamaz, siber güvenlik değildir zaten o şahıs. Olsa bile seninle uğraşmak için kaynaklarını tüketmez. Yine de için rahat etmiyorsa hesabını silebilirsin. Ancak emin ol korkacak bir durum yok.Yeter artık dalga geçmeyin kalbim hızlı hızlı atıyor çok stres yaptım video bile izleyemiyorum direkt aklıma geliyor lütfen yapmayın yazarak sinirimi üzüntümü ve endişemi nasıl belirtirim bilmiyorum fakat ağlamak üzereyim