Başıma bir şey gelir mi?

Dostum yaşının küçük olduğunu ve gerçekten dürüst olduğunu düşünerek yorum yapmak istiyorum. Korkacak bir durum yok. Kimse sana bir şey yapamaz, siber güvenlik değildir zaten o şahıs. Olsa bile seninle uğraşmak için kaynaklarını tüketmez. Yine de için rahat etmiyorsa hesabını silebilirsin. Ancak emin ol korkacak bir durum yok.
Nasıl silicem sadece uygulama yı silebildim

Yeter artık dalga geçmeyin kalbim hızlı hızlı atıyor çok stres yaptım video bile izleyemiyorum direkt aklıma geliyor lütfen yapmayın yazarak sinirimi üzüntümü ve endişemi nasıl belirtirim bilmiyorum fakat ağlamak üzereyim
Tamam sakin ol. Bir aptallık ettin ve geçti. Başına bu olaydan dolayı kötü bir şey gelmez.

Tamam sakin ol. Bir aptallık ettin ve geçti. Başına bu olaydan dolayı kötü bir şey gelmez.
Zaten arkadaşlar yardımcı oldu keşke dalga geçmek yerine yardımcı olmaya çalışsaydın bide mal gibi dediğin herşeyi yaptım ona üzülüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rica ederim, ne demek.
Bı tane site vardı davalarını kontrol ettiğin o site neydi birde diyelim ki dava etti nasıl öğrenirim

Zaten arkadaşlar yardımcı oldu keşke dalga geçmek yerine yardımcı olmaya çalışsaydın bide mal gibi dediğin herşeyi yaptım ona üzülüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bı tane site vardı davalarını kontrol ettiğin o site neydi birde diyelim ki dava etti nasıl öğrenirim
Yardımcı oldum rica ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,423
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri