Arama sonuçları: *

1. Messinin kramponu

İnstagram hesabımda tanımadığım kişilerin takip etmesi

İnstagram hesabımdan tanımadığım kişiler tarafından karşılıklı takipleşme yapılmış. Daha önce hesabım çalınmıştı. Şifremi sıklıkla değiştirmeme rağmen böyle bir şey yaşanması bir tık garibime gitti. Ne yapabilirim?
  2. Messinin kramponu

Instagram İnstagram hesabım çalındı.

Hocam yeni hesap açmak sizce daha mı mantıklı? Yoksa bütün korumaları yükseltebildiğim kadar yükseltmeli miyim? Birde hesaba giriş yapan kişinin hala hesaba erişiminin olduğunu nasıl anlarım?
  3. Messinin kramponu

Instagram İnstagram hesabım çalındı.

Hocalarım merhaba. Bu saatlerde tanımadığım bir kişi instagram hesabıma giriş yapmış. Şifremi değiştirdim ve 2FA yı etkinleştirdim. Hala giriş yapma ihtimali var mı veya hala hesabıma erişim sağlıyor olabilir mi?
  4. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Hocam ne abarttınız be. Hiç sıkılmadınızmı? Konuyu “technopat’ın kuralları”na çevirdiniz. Artık kapatın şu konuyu. Birde şunu anlayın yazım kuralları katı. Abartı değil ama katı. 1661259261 Seni üzecek bir haber geliyor. Açıldı.
  5. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Hocam bu kimin hesabı?
  6. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Yazık. Abartıldığını söylediğimizde herhalde s*lak olduğumuzu düşündün. En azından normal mesajlara “hahaha” atmıyoruz. Troll olduğun belli.
  7. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Cevapta türkçenin önemi ile ilgili bir şey geçmiyor sadece abartıldığını söylüyoruz.
  8. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Hocam öbür forum çalışmıyor ki ne yapalım?
  9. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Yazım hatası “Oha”lık bir durum mu? Veya yazım hatası yapan Mağara adamı’mı oluyor? Ben bir harfi yanlış koysam direk ban atıyorlar hiç düzeltmediler. Ayrıca ben 20 kere ban yedim demedim ki 😀 yazım hatasından en fazla 4 banım vardır (sayfa açılmadığı için bakamıyorum)
  10. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Ufak bir hata için ban versinler de 1 gün vermesinler. Kuralları gerçekten iyi ama mesela yanlışlıkla bir yazı yazarken hata yaptın sebepsiz yere banlanıcaksın. Mizah konusunda bile ban attıkları oldu.
  11. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Etiketlemeyi unuttunuz.
  12. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Hah technopat ☕️
  13. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

“Uygunsuz davranış” etiketi verildi.
  14. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Veee banlanmadı.
  15. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Edepli olun demiyorum sakin olun. Neden bu kadar agresifsiniz rahat olun.
  16. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Hocam sakin olun ban yiyeceksiniz.
  17. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Hocam technopat yok unutun hacklenmiş sanırım. 1661178245
  18. Messinin kramponu

Technopat Çöktü Mü?

Hocalarım milletin (ben dahil) bir e-posta’sı vardı ya. Artık yok.
Top Bottom