Neler Yeni

Technopat Çöktü Mü?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zerons

80+
Buyur matrax33, kim sallıyormuş yeni sunucu diye?
1661185140113.png

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Konuya birazcık göz gezdirdim de, inanılmaz yorumlar var. Laf anlatmakla vakit harcamamayı tercih ediyorum.

Şu yazım kuralları mevzusu falan dikkatimi çekti, adamlar 2010'lu yılların başından beri bunu kural olarak belirlemişler, yazım kurallarına uymadığında sana ban atmamalarını mı bekliyorsun cidden? Beklemeyin abiler ablalar, kurallar belirlenmiş uyun ki düzen sağlansın diye. Çiğneyip de sonra haklı diye görmeyin kendinizi.

Yeni sunucuya geçiş de olsa söylenirdi haber verilirdi, öyle bir şey de yok. Ali Güngör veritabanına erişemediklerini söyledi, hepsi bu.
Ufak bir hata için ban versinler de 1 gün vermesinler. Kuralları gerçekten iyi ama mesela yanlışlıkla bir yazı yazarken hata yaptın sebepsiz yere banlanıcaksın. Mizah konusunda bile ban attıkları oldu.

Mazia Prochainezo

80+ Bronze
Ufak bir hata için ban versinler de 1 gün vermesinler. Kuralları gerçekten iyi ama mesela yanlışlıkla bir yazı yazarken hata yaptın sebepsiz yere banlanıcaksın. Mizah konusunda bile ban attıkları oldu.
E oha ama.
Hangi dönemde kaldınız? MF dönemi mi?
Yazım hatasından taş patlasın 3 kere ban yemisimdir. Her seferinde düzeltip geçiliyor. Eğer üye suistimal ederse ban yer. 1 saatten başlar 1 haftaya kadar gider.
TP Sosyal ismin neydi senin?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
E oha ama.
Hangi dönemde kaldınız? MF dönemi mi?
Yazım hatasından taş patlasın 3 kere ban yemisimdir. Her seferinde düzeltip geçiliyor. Eğer üye suistimal ederse ban yer. 1 saatten başlar 1 haftaya kadar gider.
TP Sosyal ismin neydi senin?
Yazım hatası “Oha”lık bir durum mu? Veya yazım hatası yapan Mağara adamı’mı oluyor? Ben bir harfi yanlış koysam direk ban atıyorlar hiç düzeltmediler. Ayrıca ben 20 kere ban yedim demedim ki 😀 yazım hatasından en fazla 4 banım vardır (sayfa açılmadığı için bakamıyorum)

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom