Neler Yeni

Technopat Çöktü Mü?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

memo1172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mito eld
Kaliteli kaliteli olmasınada çok saçma şeyler var bir kere modlar bir nokta Koymadığın için ban atıyor bu yüzden türkçeyi bir daha öğrendim 😃, sunucular patates ile çalışıyor. Ve çok ddos yiyor düzeltmeleri zaman aldığı içinde adam akıllı kullanamıyoruz. Ha birde orada “Hocam” kelimesi çok değerlidir. Kullanmayana küfür bile ederler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu neden oluyor olabilir?
Sırf bunu yazmak için geldim. Aynen öyle sanki TDK gibi forum sırf nokta yada virgül için banlıyorlar:rolleyes::D böyle abartı olmamalı.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Site hala açılmıyor

memo1172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mito eld
Seve seve bekliyor olacağız :).
Ben canlı örneğim bir gün artık canıma tak etti Racep Baltaş denen şahısla tartıştım engelimden dolayı okula gidemeyip evde kendim öğrendim okuma ve yazmayı bu yüzden nokta yada diğer işaretleri tam bilmiyorum bu kadar katı olmayın ayıptır dedim. Herif hade len kendini acındırma der gibi laflar yazınca anladım ki insanlıktan nasibini almamış:mad::confused: Ve evet çok küçümseyici konuşuyor çoğu zaman.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Demet Akalın gibi mesaj yazmaya başlayınca anlayacaksınız Türkçenin önemini.
Cevapta türkçenin önemi ile ilgili bir şey geçmiyor sadece abartıldığını söylüyoruz.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Demet Akalın gibi mesaj yazmaya başlayınca anlayacaksınız Türkçenin önemini.
Yazık. Abartıldığını söylediğimizde herhalde s*lak olduğumuzu düşündün. En azından normal mesajlara “hahaha” atmıyoruz. Troll olduğun belli.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom