Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

youtube premium çözünürlük saçmalığı

Bende otomatik olarak 1080p seçili geliyor. 2K veya 4K ise kendim seçiyorum ama internetim kötü olmadığı sürece hiçbir zaman 720p kaliteye atmıyor. Hem masaüstü web hem de mobil için geçerli.
  2. Mustafa Zahid

Instagram Kullanıcısı Ne demek?

Hacı diyom ya işte, ya hesabı dondurdu ya sildi.
  3. Mustafa Zahid

Instagram Kullanıcısı Ne demek?

Hesabını ya sildi ya dondurdu ya da seni engelledi. Niye bu kadar "overthink" yapıyon kanka :D Ek olarak Instagram'a yeni gelen güncellemeyle artık sende olan bir hesaptan engellenirsen otomatik olarak önceki ve sonraki açtıkların da engelleniyor. Anca ya başkasının açtığı bir hesap ya da kendi...
  4. Mustafa Zahid

Spotify, Discord birlikte dinle çalışmıyor.

Spotify ayarlarında üçüncü parti yazılımların aktivitelerini paylaşıp paylaşmamanla alakalı bir ayar oluyor. İsmi tam aklımda değil. O kapalıysa onu aç. Olmazsa başka taktik bilmiyorum.
  5. Mustafa Zahid

Whatsapp çevrimiçi takip

Kanka sapık mısın? Zaten bu kadar şüpheye düştüysen ya aşırı takıntılı birisisindir ya da çoktan o kişiye karşı güvenin bitmiştir. Engelle geç :D
  6. Mustafa Zahid

instagram’da silinen hesaplarımı nasıl ortadan kaldırabilirim?

Eğer bu hesaplar Facebook'a da senkronize edilmiş ise Facebook'u telefonundan silip dene. Çünkü Facebook aracılığıyla girilen Instagram hesaplarında telefondan Facebook kaldırılınca otomatik olarak gidiyorlar.
  7. Mustafa Zahid

4K Videoların boyutu nasıl küçültülür youtube için ?

Kullandığın programı eskiden kullanıyordum ve yaklaşık 1-1.5 sene kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki o program aşırı berbat. En yüksek değeri seçsen bile hem görüntüyü berbat çıkartıyor hem de boyut çok kaplıyor. Premiere Pro falan kullansan daha iyi olur.
  8. Mustafa Zahid

4K Videoların boyutu nasıl küçültülür youtube için ?

Öyle bir şeyi denersen bitrate değerini düşürmen gerekir öyle yaparsan da normal çözünürlüklere ait olan ortalama bitrate değerinin altına düşersin öyle de görüntü kaliten 4K ama görüşün 720p olur. Öyle yapmaya değmez zaten 4K kayıt almayı göze aldıysan onu yüklemesini de yapacağını aklında...
  9. Mustafa Zahid

Youtube Videosu İsim Değişikliği

Videonun adı değişir sadece.
  10. Mustafa Zahid

Instagram da aktifligimde problem var

Kanka bazı özellikler bazı hesaplara veya telefonlara geç geliyor ya. Bana da öyle olduğu oluyor.
  11. Mustafa Zahid

Steamde Arkadaşım Yok , Göstermelikte olsa orkadaş olmak istiyen varmı ?

Arkadaş Kodu: 1010160270 veya profil: https://steamcommunity.com/id/mustyonder/
  12. Mustafa Zahid

Spotify Yeni Temaya Nasıl Geçebilirim? (Spicetify Değil)

Discord'un yaptığı gibi bu tema daha yeni olduğundan Beta olarak sadece bazı hesaplarda aktif olabilir. Belki ileride tüm hesaplara gelir. Beklemek lazım.
  13. Mustafa Zahid

Technopat Çöktü Mü?

MWQEKQWEWQJEJQWLEQWKLEJQKJKLQE
  14. Mustafa Zahid

Instagram Instagram için Log Program Var Mı?

Beyler son zamanlarda Instagram hesabımın takipçisi düşüyor ama takip edileni aynı kalıyor. Kim takip ediyor kim etmiyor anlayamıyorum bunun için iOS mağazalarda olan Reports+ uygulaması gibi bir uygulama gerek. Android program öneriniz var mı? Ekstrem şeyler olmasına gerek yok sadece geri takip...
  15. Mustafa Zahid

Discord sunucu etkinlikleri

Sunucuda 10-20 tane aktif kişi varsa oyun turnuvası yapabilirsin.
  16. Mustafa Zahid

Discord sunucu etkinlikleri

Al bi' tane 26₺'ye 1 aylık Boostlu Nitro Gift, onun çekiliş etkinliğini yap. İstersen şart olarak 2-3 invite falan yap, daha da geniş kitleye ulaşırsın.
  17. Mustafa Zahid

Kaç yıldır Instagram kullanıyorsunuz?

WhatsApp için de aynısı, sadece herkes kullanıyor diye kullanıyorum. Yoksa bence Telegram daha iyi.
  18. Mustafa Zahid

Kaç yıldır Instagram kullanıyorsunuz?

Ne alaka kanka, keşfetinin nasıl olacağını sen belirliyorsun. Emin değilim ama herhalde 4 sene olacak veya oldu.
  19. Mustafa Zahid

(Ciddi) Neden yeni YouTuber'lar ortaya çıkmıyor?

Bilgilendirme için teşekkürler. Benim kanalımda da "Arabası Mavi - Remix" halini VALORANT Fragmovie videoma uyarlamıştım. Gırgır bir videoydu. O remixin sahibi geldi direkt yorumlara yazdı "ya kaldır ya da başka bir şey yap yoksa telif atarım" tarzında. Ben de karşı geldim herhangi bir hakkın...
  20. Mustafa Zahid

İlk Valorant Editim Nasıl Olmuş ?

Montaj için Adobe programlarını kullanabilirsin. Önerim Adobe Premiere Pro 2022, normalde fragmovie videolarında falan After Effects daha çok iş görür ama benim gibi yeni birisi olduğundan pekte gerek yok. Hem eğer paran yoksa ve gidip korsan şeklinde indirirsen After Effects gereksiz olur çünkü...
Top Bottom