Neler Yeni

Instagram Kullanıcısı Ne demek?

Beyler instagramdan biriyle konuştum. İstek atmıştı, kabul ettim. Bende istek attım o kabul etmedi. Sonra bu kişiyi takipçilerden çıkardım.

Daha sonra hesabının adında İnstagram Kullanıcısı yazmaya başladı. Dedim herhalde engelledi. Benim açmadığım başka bir hesaptan girdim ismini yine bulamadım. Bu fake miydi acaba? Ne amaçla takip isteği atıyorlar acaba bunlar?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Hesabını ya sildi ya dondurdu ya da seni engelledi. Niye bu kadar "overthink" yapıyon kanka :D

Ek olarak Instagram'a yeni gelen güncellemeyle artık sende olan bir hesaptan engellenirsen otomatik olarak önceki ve sonraki açtıkların da engelleniyor. Anca ya başkasının açtığı bir hesap ya da kendi hesabınla ilişkisi olmayan bir hesap açman lazım. Zaten başkasının açtığı bir hesaptan girmişsin de öyle konuya girip okuyanlara bilgi olsun diye dedim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabını ya sildi ya dondurdu ya da seni engelledi. Niye bu kadar "overthink" yapıyon kanka :D

Ek olarak Instagram'a yeni gelen güncellemeyle artık sende olan bir hesaptan engellenirsen otomatik olarak önceki ve sonraki açtıkların da engelleniyor. Anca ya başkasının açtığı bir hesap ya da kendi hesabınla ilişkisi olmayan bir hesap açman lazım. Zaten başkasının açtığı bir hesaptan girmişsin de öyle konuya girip okuyanlara bilgi olsun diye dedim.
Tamam işte benim açmadığım hesaptan girdim onda da çıkmadı

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacı diyom ya işte, ya hesabı dondurdu ya sildi.
peki nedir bunun amacı? PP'sini arattım fake değildi, buulamadım yani internette. Konuşmalarına bakılırsa öyle bir hissiyatta vermedi. Ya stalk atmak istedi, ya da fake hesap. Bi yerde 10k üstü beğeni gelen yorumum vardı, sanırım buradan buluyolar bunlar.
Ama baktım geri takibe izin vermiyor, hemen çıkardım. O arada takipçilere falan baktı herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,691
Üyeler
165,867
Son üye
hadsizkunduz
Top Bottom