Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Discord benzeri uygulama lazım

dns telekomda çalışmıyor. 1731401957
  2. Necromancerr

yok trde ikiside kapalıda yasağı bypass ediyorum pc de ondan ping olmadan girebiliyorum.
  3. Necromancerr

Pcde dc kullanıyorumda telefonda ihtiyacım olmuyor Bypass ediyor yasağı bi program var internette zaten görmüşsündür ben ilk yasak gününden beri kullanıyorum.
  4. Necromancerr

Var gürültü azaltması. ama discorddan devam ben.
  5. Necromancerr

🔴 Discord'a Erişim Engeli Getirildi🔴

Arkadaşlar TS3'e dönmeye hazırmısınız Can güvenliği olmayan yerde yaptıkları şey saçmalığın daniskası discord ile ortak harekat yapıp bu panelcileri toplayabilirdiler zaten.
  6. Necromancerr

RIP Instagram ve Roblox. Sizce sırada hangi platform var, bu is nereye gidiyor?

Kesinlikle ban yeme sebebi olur baya ağır konuşuyor bazıları.
  7. Necromancerr

RIP Instagram ve Roblox. Sizce sırada hangi platform var, bu is nereye gidiyor?

Kesinlikle subjektif yazıyor yiğidi öldür ama hakkını yeme, en iyi algoritmaya sahip uygulama Tiktok. Türkiye kullanıcılarının %95 i çocuk,Cringe videolar çeken, sanal dilencilik yapan tipler ancak biraz algoritma ne sevdiğini öğrenirse onları görme şansın azalıyor.
  8. Necromancerr

Instagram Instagram gece anlamlı sözler çıkıyor gündüz farklı reels'ler çıkıyor🙂

Muhtemelen hayatımızın nasıl karardığını hatırlatmak adına yapıyorlar. Gençliğimizi yediler...
  9. Necromancerr

Instagram Instagram gece anlamlı sözler çıkıyor gündüz farklı reels'ler çıkıyor🙂

Evde sabah Araba,motor Evde Akşam Hayatımızın nasıl kaydığını hatırlatan reelsler iş yerinde de Araba, Komik video arası değişiyor.
  10. Necromancerr

İnstagram tahminen ne zaman erişim engeli kalkar

Kesinlikle Bizi şu arapları düşündükleri kolladıkları kadar kollasalar süper güç olurduk a*k 4 yanı cennet olan vatanın içinden geçtiler, 1000 yılda kurulan türk topraklarını, Miraslarını, Gelir kaynağını parsel parsel sattılar.
  11. Necromancerr

Instagram ❤️ Gizli Hesapları Görmenin Bir Yolu Varmıdır Beyler ❤️

Bekarlık sultanlık diyorsun bide hesap dikizlemeye çalışıyorsun Yalnızlıktan alttaki video mentalimi açıklayacak hale geldi.
  12. Necromancerr

Bi dönem bende aramıştımda çok uğraştırıcı gelmişti sonradan vazgeçmiştim ''The Forever Single'' Tanımına uyan biriyim
  13. Necromancerr

Napacan Rus hesaplarımı dikizleyecen :D
  14. Necromancerr

Donanım arşivinde nasıl rütbe atlarım

Sohbet ederek. 2k daha mesaj atarsam platin olacağım bende
  15. Necromancerr

Better Discord Yasakmı?

Benim o konuda kafam rahat ana hesap ban yese bile 2018 de ana hesaptan 20 gün sonra açtığım yan hesabım var
  16. Necromancerr

Bu skandal paylaşıma ne diyorsunuz?

Maalesef orası öyle ancak bunuda bir kenara çekmeye çalışacak insanlar olabileceğinin farkında olduğumdan bu ikisinin ayrılmasını istedim :)
  17. Necromancerr

Bu skandal paylaşıma ne diyorsunuz?

Arkadaşlar Baktımda netanyahunun kendi instagram sayfası değil haber sayfası olarak geçiyor buyrun biosunda yazanın türkçe çeviriside bu https://www.instagram.com/yair_netanyahu/ https://www.instagram.com/b.netanyahu/ Netanyahunun orjinal instagramı budur yanlış bilgiyi düzelteyim 1717081723...
  18. Necromancerr

2024 de oyun videoları tutar mı?

Metin2 nin çekirdek kitlesi kaldı artık eski popülerliği yok zamanında bende çok oynadım
Top Bottom