Bu skandal paylaşıma ne diyorsunuz?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,380
Şimdi Abdullah'ın paylaşımından gördüm bende. Ortada aslında bir sorun yok iken araya fitne, fesat sokarak kaos çıkarmaya ve insanları isyana sürüklemeye meyleden bu alçaklar skandal yazı yazmış.

Screenshot_20240530_175809_Instagram.jpg

Tüm gözler nerede? Hiçbir şey anlamadım!

Arkadaşlar Baktımda netanyahunun kendi instagram sayfası değil haber sayfası olarak geçiyor buyrun biosunda yazanın türkçe çeviriside bu
1717081654264.png

https://www.instagram.com/b.netanyahu/ Netanyahunun orjinal instagramı budur yanlış bilgiyi düzelteyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçenlerde milka almayın dedim diye linçlediler :D. Z kuşağı geri.zekalı
Sorgulamayan çok var bizim kuşakta (yaşım 18) ailelerininde buna etkisi çok fazla yukarıdaki yazımda durumu açıkladım olayın netanyahu ile bir bağlantısı yok kısaca

Arkadaşlar Baktımda netanyahunun kendi instagram sayfası değil haber sayfası olarak geçiyor buyrun biosunda yazanın türkçe çeviriside bu
Alıntıyı görüntüle
https://www.instagram.com/b.netanyahu/ Netanyahunun orjinal instagramı budur yanlış bilgiyi düzelteyim

Sorgulamayan çok var bizim kuşakta (yaşım 18) ailelerininde buna etkisi çok fazla yukarıdaki yazımda durumu açıkladım olayın netanyahu ile bir bağlantısı yok kısaca
Haber kanalı resmi kaynak olmasa da hükümet tarafından paylanan kanal. Ki zaten vadedilmiş toprakların içinde türkiye de var bin yıldır tek amaçları bu köpeklerin.

Alıntıyı görüntüle

Önemli değil zihniyetleri bu...

Geçenlerde milka almayın dedim diye linçlediler :D. Z kuşağı geri.zekalı
********** tabii. Nefret ediyorum bu nesilden. Çok çok büyük bir sürü psikolojisi hakim. İnternette dayatılan herhangi bir şeyi benimseyip taparcasına savunuyorlar. Karşıt fikre tahammül 0. Tabii tahammül edebilmek için önce anlamak lazım. Anlama 0 mantık yürütme 0 düşünebilme 0.
Kendi fikri olmayan bomboş bir nesil. Yarın bütün sosyal medya muz mor sarı gören kördür dese doğru konuşanı kör ilan ederler. %90ı süzme *****. Kelime dağarcığı yirmiyle sınırlı. Giyim kuşam zaten sabit. İstanbul'da her 5 adıma 1 tane böyle ***** sığıyor.

Orada ne olduğu beni bağlamaz ben Atatürkçü biriyim kendi ülkemde düzgün yaşayamıyorken hem İsrailin hem Filistinin hem de diğer orta doğu ülkelerinin türkiyeyi zamanında kotuledigini ele alırsak cahil olmayan her insan onları umursamayacaktır ha ama tabii çocukların ölmesi maalesef ki kötü.

Orada ne olduğu beni bağlamaz ben Atatürkçü biriyim kendi ülkemde düzgün yaşayamıyorken hem İsrailin hem Filistinin hem de diğer orta doğu ülkelerinin türkiyeyi zamanında kotuledigini ele alırsak cahil olmayan her insan onları umursamayacaktır ha ama tabii çocukların ölmesi maalesef ki kötü.

Ayrıca zamanında bir takım konularda Türkiye'ye baskı yapan Avrupa ve Amerika, Filistin konusunda neden sus pus?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,072
Üyeler
185,372
Son üye
KOS_Memoo
Geri