Neler Yeni

2024 de oyun videoları tutar mı?

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
Rimworldu şahsen ilk defa duydum indie tarafına çok ilgim olmadığından Hades II yeni çıktı kitlesi olucaktır muhtemelen pile up çerezlik denenebilir 1-2 video tutarsa devam edersin emin değilim
Hades 2 kaldırmaz sistemim.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
Hesabına girdim bir videon var like atayım dedim atamıyorum 0da

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hades 2 kaldırmaz sistemim.
1717008423172.png

sistem gereksinimleri bunlar muhtemelen kaldırır 2000 lerin başından kalmadıysa tabi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Benim pc ekran kartsız. Ve 4 gb ramım var.
4 gb ram sorun hd graphics 630 eski İ5 8250U laptopumda vardı işlemcinin ekran kartı olaraktan
ama en iyisi sizin para toplamanız olucaktır yanlış anlamayın ancak şuanda tutan oyunların hepsi sizin sisteme kıyasla yüksek sistem gereksinimlerine sahip oluyorlar

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
4 gb ram sorun hd graphics 630 eski İ5 8250U laptopumda vardı işlemcinin ekran kartı olaraktan
ama en iyisi sizin para toplamanız olucaktır yanlış anlamayın ancak şuanda tutan oyunların hepsi sizin sisteme kıyasla yüksek sistem gereksinimlerine sahip oluyorlar
Para nasıl toplayım iş yok. Keman enstrümanım var çalmayı bilmiyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Para nasıl toplayım iş yok. Keman enstrümanım var çalmayı bilmiyorum.
Valla hocam benimde diyebileceğim bir şey yok en kötü online oyunların videosunu çekin ordan yükselebilirseniz eğer kendinize sistem alırsınız mesela bu bakirkertenkeleydi yanlış yazdıysam düzeltirsiniz tam bilmiyorum ismini arkadaş anlatıyordu geçen eskiden pubg tarzı oyunlar oynuyormuş ve videolarını çekiyormuş

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
Valla hocam benimde diyebileceğim bir şey yok en kötü online oyunların videosunu çekin ordan yükselebilirseniz eğer kendinize sistem alırsınız mesela bu bakirkertenkeleydi yanlış yazdıysam düzeltirsiniz tam bilmiyorum ismini arkadaş anlatıyordu geçen eskiden PUBG tarzı oyunlar oynuyormuş ve videolarını çekiyormuş
Kick de Metin2 yayını açanlar varmış. Misal2 sunucusunda oynuyorlar. Metin2 videosu atanlarda var. Ama tutmaz diye uğraşmıyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kick de Metin2 yayını açanlar varmış. Misal2 sunucusunda oynuyorlar. Metin2 videosu atanlarda var. Ama tutmaz diye uğraşmıyorum.
Metin2 nin çekirdek kitlesi kaldı artık eski popülerliği yok zamanında bende çok oynadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom