2024 de oyun videoları tutar mı?

Hesabına girdim bir videon var like atayım dedim atamıyorum 0da

Hades 2 kaldırmaz sistemim.
1717008423172.png

sistem gereksinimleri bunlar muhtemelen kaldırır 2000 lerin başından kalmadıysa tabi

Benim pc ekran kartsız. Ve 4 gb ramım var.
4 gb ram sorun hd graphics 630 eski İ5 8250U laptopumda vardı işlemcinin ekran kartı olaraktan
ama en iyisi sizin para toplamanız olucaktır yanlış anlamayın ancak şuanda tutan oyunların hepsi sizin sisteme kıyasla yüksek sistem gereksinimlerine sahip oluyorlar

4 gb ram sorun hd graphics 630 eski İ5 8250U laptopumda vardı işlemcinin ekran kartı olaraktan
ama en iyisi sizin para toplamanız olucaktır yanlış anlamayın ancak şuanda tutan oyunların hepsi sizin sisteme kıyasla yüksek sistem gereksinimlerine sahip oluyorlar
Para nasıl toplayım iş yok. Keman enstrümanım var çalmayı bilmiyorum.

Para nasıl toplayım iş yok. Keman enstrümanım var çalmayı bilmiyorum.
Valla hocam benimde diyebileceğim bir şey yok en kötü online oyunların videosunu çekin ordan yükselebilirseniz eğer kendinize sistem alırsınız mesela bu bakirkertenkeleydi yanlış yazdıysam düzeltirsiniz tam bilmiyorum ismini arkadaş anlatıyordu geçen eskiden pubg tarzı oyunlar oynuyormuş ve videolarını çekiyormuş

Valla hocam benimde diyebileceğim bir şey yok en kötü online oyunların videosunu çekin ordan yükselebilirseniz eğer kendinize sistem alırsınız mesela bu bakirkertenkeleydi yanlış yazdıysam düzeltirsiniz tam bilmiyorum ismini arkadaş anlatıyordu geçen eskiden PUBG tarzı oyunlar oynuyormuş ve videolarını çekiyormuş
Kick de Metin2 yayını açanlar varmış. Misal2 sunucusunda oynuyorlar. Metin2 videosu atanlarda var. Ama tutmaz diye uğraşmıyorum.

Kick de Metin2 yayını açanlar varmış. Misal2 sunucusunda oynuyorlar. Metin2 videosu atanlarda var. Ama tutmaz diye uğraşmıyorum.
Metin2 nin çekirdek kitlesi kaldı artık eski popülerliği yok zamanında bende çok oynadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri