Arama sonuçları: *

1. S

Telegram Bildirim Sorunu

Her yolu deniyorum işte belki telefonla eşleştiği için falandır dedim ama bu da olmadı. Deneyecek pek yol kalmadı gibi çaresiz kaldık. Whatsapp devam mecburen.
  2. S

Telegram Bildirim Sorunu

Ben telefondandır dedim baştan sildim yükledim , ayarları kurcaladım falan ama değişen bir şey olmadı. S20 FE kullanıyorum sizin telefon modeli farklımı ?
  3. S

Telegram Bildirim Sorunu

Güvenilir bir kaynaktan eski sürüm bulup denemek lazım ama bulamadım. Yardım sayfalarına yazdım ingilizce olarakta ama cevap vermiyorlar.
  4. S

Telegram Bildirim Sorunu

Hem pc de hem de telefonda hala aynı sorun bende devam ediyor. 2 bildirim gelirse tek tek bildirim çubuğundan tıklarsam açılıyor ama 2 sini aynı anda aç dersem herhangi bir bildirim gelmemiş gibi oluyor. Hangi kişi den mesaj geldiğini bilirsem o kişiye gelirsem bildirim geliyor. Pc den artık hiç...
  5. S

Telegram Bildirim Sorunu

Son 10 gündür telegram dan bildirim geliyor bildirimi açtığımda herhangi bir bildirim gelmemiş gibi hiç bir şey görünmüyor. Bildirim gelen kanal yada kişiye baktığımda ise mesajı görebiliyorum ama kanala yada kişiye bakmadan görünmüyor. Pc ile uyumu şuan sıfır. Pc den açtığım mesajı daha önce...
  6. S

BARIŞ ÖZCAN YARGI DAĞITTI ! Alper Gezeravcı Uzayda Değil Diyen Topluluk !

İsimleri sadece şuan çok popüler oldukları için söyledim zaten o kişilerin videolarının altındaki yorumlara bakarsan o 2 ismi her şeyi bilen muhteşem varlık olarak gören insan sayısının çok fazla olduğunu görürsün. ( Bunu o insanları aşağı gördüğüm için değil o 2 isminde bilgilerinin...
  7. S

Keşke İlber Ortaylı ya da Celal Şengör gitseydi belki o zaman beğenirdiniz. Gerçi o zamanda daha genç yokmuydu derlerdi. Hatta 10 15 tane aday çıkarsınlar oylama yapalım sonuçta bizim bilgimiz orda görevleri olanlardan daha fazla onlar kim ki !
  8. S

https://www.bbc.com/turkce/articles/ce4en2w74njo Kendisi Türkiye'ye dönüş yaptığını söylüyor bu tip görevler bir başlangıçtı ve son hızla gidilecek gibi gözüküyor. Bu da röportajında söylediği söz : “Türkiye'nin bu potansiyeli bir anda doğru yere kanalize olduğunda, çok güçlü bir şekilde iş...
  9. S

Bu görev nedeniyle NASA da kiler dahil dünyanın her yerindeki Türk bilim insanlarına bakanlık tarafından çağrıda bulunuldu. Bunu o gün yayına bağlanan Doktor Ayşegül Tümer söylüyor.
  10. S

Aylardır bunun için eğitim alıyor. Kapısına birileri gelip yarın uzaya çıkıyorsun demedi. Asker geçmişi olan biri dayanıklıdır ve pilot olduğu için çoğu zaman basınç altında durmasına alışkın olduğunu gösterir ve kendisinin zekası da ileri seviyede ki bu kadar eğitimi eksiksiz tamamlayıp göreve...
  11. S

Youtube Reklam engelleyiciler YouTube'un Hizmet Şartları'nı ihlal ediyor Uyarsı

Adguard dahil şuan hepsi sıkıntılı bende. Adblock Plus - uBlock Origin - Youtube için Adblock hiç biri işe yaramıyor.
Top Bottom