Arama sonuçları: *

1. Slayer109

Edit hesabım İçin biyografi

Edit Hesabıma biyografi yazmak istiyorum ama ne yazıcağımı bilmiyorum sizce ne yazmalıyım?
  2. Slayer109

Youtube İçerik Fikri?

Yani hocam bi ara aklıma Gündem hakkında eleştiri kanalı açmak geldi sonra linç yerim vazgeçtim
  3. Slayer109

Youtube İçerik Fikri?

Ben halk tarafından daha iyi bir şekilde tanınmak istiyorum :D
  4. Slayer109

Youtube İçerik Fikri?

Hmm yani içeriği benim özelleştirmem önemli 1638012015 Yabancıların trendleri zaten ülkemizde çoğunlukla yapılıyor
  5. Slayer109

Youtube İçerik Fikri?

Yani hocam amacım türk dizilerini gömmek değil sadece adam akıllı dalga geçmeden eleştirmek 1638011905 Hocam ben adam akıllı eleştirme taraftarıyım :D
  6. Slayer109

Youtube İçerik Fikri?

Sadece Türk dizilerini değil yabancı dizileride eleştrimeyi düşünüyorum 1638011831 Ama hocam sonuçta bu işte insanın kendi fikri önemli insanlar beni fikirlerim için izler yani benim belki fikirlerim onlarla ayrı düşücek
  7. Slayer109

Youtube İçerik Fikri?

Hocam sizce bu benim söylediğim film eleştirisi tutarmı?
  8. Slayer109

Youtube İçerik Fikri?

Youtube'da Film eleştirileri ile ilgili içerik yapmak istiyorum sizce tutarmi? Tutmaz ise Baska icerik onerebilirmisiniz?
  9. Slayer109

Youtube Creative commons?

ben zaten böyle çok para kazanma amacında değilim sadece azda olsa para kazanmak amacım o yüzden böyle araştırıyorum
  10. Slayer109

Zaten Youtube'da filtreleme kısmından Creative Commons'u seçince zaten videolar karşımıza çıkıyor sadece telifsiz olduklarını biliyoorum sadece emin olmak için sordum.Yardımınız için sağolun hocam.
  11. Slayer109

Yani videolara baktığımda yapılan videolarda güzel yapılmış
  12. Slayer109

Creaitive commons hakkında video izledim.Videodaki adam bu filtredeki videoların telifsiz olduğunu ve bu videoları indirip kendi kanalınızda paylaşıp.Para kazanabilirsiniz demişti sizce böyle bir şey mümkün mü?
  13. Slayer109

Edit için hangi sosyal medyayı kullanmalıyım

ama editler izleniyor değil mi?
  14. Slayer109

Hocam ama Tiktokda baslayip insatgrama gecip ordan youtube a gecmek daha mantikli degil mi?
  15. Slayer109

Zaten sadece kitle buyusun diye acicam kitle buyuyunce instagrama gecicem
  16. Slayer109

Hocam tiktok ta editler izleniyormu birde tiktokta videolardan para kazaniyormuyum? Sadece video yukleyerek Canli yayin acmadan
  17. Slayer109

ama sonradan instagrama gecis yapicam hep tiktok kitlesi ile kalmicam 1627733547 Editler izleniyormu peki hocam
  18. Slayer109

Instagram olabilir ama ben tiktok diyede dusunmedim de degil?
  19. Slayer109

1-2 hafta once edit yapmaya basladim Hizli ve ofkeli olur futbol olur cesitli editler yapiyorum bunlari karisik sekilde Hizli ve ofkeli,futbol ve diger kategorileri 1 hesapta paylasmak istiyorum en iyi kesfedilebilecegim sosyal medya uygulamasi hangisi olur?
  20. Slayer109

Instagramda futbol ile ilgili bir sayfa

Instagramda futbol ile alakali seyler paylasicam ama ne paylasabilirim?
Top Bottom