Edit için hangi sosyal medyayı kullanmalıyım

Slayer109

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,576
1-2 hafta once edit yapmaya basladim Hizli ve ofkeli olur futbol olur cesitli editler yapiyorum bunlari karisik sekilde Hizli ve ofkeli,futbol ve diger kategorileri 1 hesapta paylasmak istiyorum en iyi kesfedilebilecegim sosyal medya uygulamasi hangisi olur?

1-2 hafta once edit yapmaya basladim Hizli ve ofkeli olur futbol olur cesitli editler yapiyorum bunlari karisik sekilde Hizli ve ofkeli,futbol ve diger kategorileri 1 hesapta paylasmak istiyorum en iyi kesfedilebilecegim sosyal medya uygulamasi hangisi olur?
instagram olabilir facebook da önerebilirim ama eskidi

tiktok öneririm biraz çöp kitlesi olabilir fakat izlenme başına para alabilirsin
instagram da öneririm reels olarak hızlı büyüyebilirsin editlerin güzelse

tiktok öneririm biraz çöp kitlesi olabilir fakat izlenme başına para alabilirsin
instagram da öneririm reels olarak hızlı büyüyebilirsin editlerin güzelse
Hocam tiktok ta editler izleniyormu birde tiktokta videolardan para kazaniyormuyum? Sadece video yukleyerek Canli yayin acmadan

Hocam tiktok ta editler izleniyormu birde tiktokta videolardan para kazaniyormuyum? Sadece video yukleyerek Canli yayin acmadan
bilmiyorum hocam pek tiktoku ama kazanırsınız illaki

Xenoz - Retuurn gibi kisiler instagramda büyüyüp Youtube'a geçti. Ayni mantıkla ilerleyebilirsin.

İnstagram ve üzülerek önerim Tiktok.
Bu ikisinde ne izlediğini değil de önüne geleni izleyen bir kitle var,çok rahat yükselirsin.
Keşfete filan düşmek de çok kolay.

Geri