O zaten yapıldı. Bir yenisi tutmaz bence.Hocam sizce bu benim söylediğim film eleştirisi tutarmı?
2 kanalın içerikleri arasında 3 yıla yakın fark var.O zaten yapıldı. Bir yenisi tutmaz bence.
Sadece Türk dizilerini değil yabancı dizileride eleştrimeyi düşünüyorumTurk dizilerini göm
Ama hocam sonuçta bu işte insanın kendi fikri önemli insanlar beni fikirlerim için izler yani benim belki fikirlerim onlarla ayrı düşücekO zaten yapıldı. Bir yenisi tutmaz bence.
Onları sadece örnek olarak attım. Bunlar gibi çok fazla var. Bunları atma sebebim de diğerlerinden farklı olmaları. Düz film incelemesi yapacaksa, filmde şu şu oldu deyip bitirecekse tutmaz. 2 tane daha örnek bırakayım.2 kanalın içerikleri arasında 3 yıla yakın fark var.
Filmler ve Filimler 2015 yılının Aralık ayında başlamış.
Murat Soner Kasım 2018'in sonlarında başlamış.
Düz Aralık 2018 desek 3 yıl yapıyor işte.
@XxSlayerxX 'da Kasım/Aralık 2021'de başlarsa,
Yine 3 yıl zaman farkı yapıyor. (2015-2018-2021)
Yani özünde Murat'tan bir farkı yok, gayet tutabilir.
Ama bunun olabilmesi için yapılacak işin kopya gibi değil, özgün ve kaliteli olması gerekiyor.
Yani hocam amacım türk dizilerini gömmek değil sadece adam akıllı dalga geçmeden eleştirmek2 kanalın içerikleri arasında 3 yıla yakın fark var.
Filmler ve Filimler 2015 yılının Aralık ayında başlamış.
Murat Soner Kasım 2018'in sonlarında başlamış.
Düz Aralık 2018 desek 3 yıl yapıyor işte.
@XxSlayerxX 'da Kasım/Aralık 2021'de başlarsa,
Yine 3 yıl zaman farkı yapıyor. (2015-2018-2021)
Yani özünde Murat'tan bir farkı yok, gayet tutabilir.
Ama bunun olabilmesi için yapılacak işin kopya gibi değil, özgün ve kaliteli olması gerekiyor.
Hocam ben adam akıllı eleştirme taraftarıyımOnları sadece örnek olarak attım. Bunlar gibi çok fazla var. Bunları atma sebebim de diğerlerinden farklı olmaları. Düz film incelemesi yapacaksa, filmde şu şu oldu deyip bitirecekse tutmaz. 2 tane daha örnek bırakayım.
Hmm yani içeriği benim özelleştirmem önemliönemli olarak içerik değil, önemli olan içeri nasıl sentezleyip lanse ettiğindir yoksa youtube da her türlü içerikten binlerce var
Yabancıların trendleri zaten ülkemizde çoğunlukla yapılıyorYabancı kanalların sana değişik ve tutabilecek gözükenelrini al türkiye şartlarına uyarla biliyorum bu dediğim zor olabilir ama işe yarıyacak bir yol bana göre
Biliyorum.Onları sadece örnek olarak attım. Bunlar gibi çok fazla var. Bunları atma sebebim de diğerlerinden farklı olmaları. Düz film incelemesi yapacaksa, filmde şu şu oldu deyip bitirecekse tutmaz. 2 tane daha örnek bırakayım.