Arama sonuçları: *

1. Uğur

discord gri ekranda kaldı

Görev yöneticisinden görevi sonlandırıp tekrar denedin mi açmayı.
  2. Uğur

Twitch Reklam Engelleme

Yayıncı reklamları azaltıp çoğaltabiliyor ama kapatamıyor.
  3. Uğur

Twitch Reklam Engelleme

Genelde hep 2-3 reklam falan yerdim geçen 7 taneyi üst üste bi attı kapadım valla direkt yayını twitch reklam işini abartıyor bence bazı yayıncılar ekrana reklam çıkartıyor keşke twitch de reklamları böyle verse. 1690210378 normal günlük hayatta onu kullanıyorum bend e ama twitchde çalışmıyor bende
  4. Uğur

Nays %20 geri ödeme vermedi

Bende gamepass alırken 4 kere 80tl lik alışveriş yapıp 3 tanesinin parasını vermişti diğeri için destek kaydı açtırdım müşteri hizmetlerinden 3 hafta sonra geldi parası. Yani müşteri hizmetlerine yazsan iyi olur.
  5. Uğur

Instagram İnstagramda çekiliş yapmak yasak mı?

bide o var doğru
  6. Uğur

Instagram İnstagramda çekiliş yapmak yasak mı?

Yarışma adı altında yaparsan sıkıntı olmuyor diye biliyorum ben. Yayıncılardan gördüm çekiliş yasal değil yarışma yapıyoruz diyorlardı ama bi nevi çekiliş yapıyorlardı chatde.
  7. Uğur

Youtube görünüm değişti nasıl düzeltirim ??

mobil arayüzdesin yukarda başında m yazıyor bak onu sil öyle gir
  8. Uğur

Disorddan gönderilen link nedir?

Şöyle alt alta emojili mesajlar attıkları zaman genelde dolandırıcı oluyorlar.
  9. Uğur

🔥Discord Nitroya Zam Geldi 🔥

Discord u daha güzel ve eğlenceli yapıyordu bence kimine göre gerekli kimine göre gereksiz tabi ki. Burdan bakabilirsin ayrıntılara.
  10. Uğur

Gamepass de almayı düşünüyordum hemen alıcam şimdi papara tosla nays falan geri ödeme yapıyor mu bilginiz var mı arkadaşlar ?
  11. Uğur

Aylık 26,99 TL olan Nitro 74,99 TL oldu. Yıllık 269,99 TL olan Nitro 749,99 TL oldu. 2-3 gün önce almayı düşünüyordum keşke alsaymışım.
  12. Uğur

Yüksek boyutlu videoları arkadaşıma nasıl gönderirim? (Drive hariç)

Upload hızınız düşük ise uzun yükleme yapar hocam.
  13. Uğur

Tüm iletişim bilgilerini bir sitede toplama

Site diyorum sayfaya atısn beni QR okutunca.
  14. Uğur

Tüm iletişim bilgilerini bir sitede toplama

İstediğim şu instagram-twitter-mail adresi-telefon numarası falan bi siteye kaydetmek istiyorum ondan sonra o siteye de QR kod ile okutup gitmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Daha önce birinde görmüştüm bunu ama sitenin adını hatırlamıyorum.
  15. Uğur

Spotify ogrenci hesabinda okulum yok

Tosla veya Papara kart ile alırsan bireysel abonelikde aynı fiyata geliyor gerçi okul işini çözüp yine tosla veya papara ile alırsan dört buçuk tl falan ediyor. Sadece ekstra bilgi vereyim dedim
  16. Uğur

Youtube premium kodu kullanma

kart bilgilerini girceksin zaten 1 tl çekiyor sadece
  17. Uğur

ÜCRETSİZ 3 Aylık Youtube Premium Alma!

Valla ben telefondan yaptım kodu girdikten sonra kart bilgileri oto hazırdı satın alma işlemi yaptım 1 tl çekti. O youtube premium üyesi olun a tıkladım mı hatırlamıyorum.
  18. Uğur

direkt al diye buton var veya youtube premium reedem diye de çıkar herhalde
  19. Uğur

Yani daha önce premium aboneliği olmaması gerek.
  20. Uğur

Galiba daha önce kullanmaman lazım https://forum.donanimarsivi.com/konu/discord-3-ay-youtube-premium-kampanyasi-bedava.429303/post-4304674 burda arkadaş öyle demiş.
Geri