yusufcastle
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Arkadaşlar arkadaşıma bir video göndereceğim 3.3 GB boyutunda yalnız mesajlaşma uygulamalarında hep 16 MB 100 MB gibi limitler var nasıl gönderebilirim?
Hocam yükleme anlamadığım bir şekilde acayip uzun sürüyor o yüzden hariç dedim. Limiti yüksek herhangi bir mesajlaşma uygulaması var mı diye merak ettim. Telegram 1.5 GB'a kadar destekliyormuş.Buluta yükleyeceksin başka nasıl olacak. Zaten sen mecbur yükleme yapacaksın, o da indirme.
Upload hızınız düşük ise uzun yükleme yapar hocam.Hocam yükleme anlamadığım bir şekilde acayip uzun sürüyor o yüzden hariç dedim. Limiti yüksek herhangi bir mesajlaşma uygulaması var mı diye merak ettim. Telegram 1.5 GB'a kadar destekliyormuş.
3,3 GB boyutunu mesaj uygulamasıyla gönderebileceğinizi sanmıyorumHocam yükleme anlamadığım bir şekilde acayip uzun sürüyor o yüzden hariç dedim. Limiti yüksek herhangi bir mesajlaşma uygulaması var mı diye merak ettim. Telegram 1.5 GB'a kadar destekliyormuş.
Videoyu rar ile sıkıştır öyle yükle biraz avantajın olurHocam yükleme anlamadığım bir şekilde acayip uzun sürüyor o yüzden hariç dedim. Limiti yüksek herhangi bir mesajlaşma uygulaması var mı diye merak ettim. Telegram 1.5 GB'a kadar destekliyormuş.