Yüksek boyutlu videoları arkadaşıma nasıl gönderirim? (Drive hariç)

Reaksiyon skoru
51
Arkadaşlar arkadaşıma bir video göndereceğim 3.3 GB boyutunda yalnız mesajlaşma uygulamalarında hep 16 MB 100 MB gibi limitler var nasıl gönderebilirim?

Buluta yükleyeceksin başka nasıl olacak. Zaten sen mecbur yükleme yapacaksın, o da indirme.

Buluta yükleyeceksin başka nasıl olacak. Zaten sen mecbur yükleme yapacaksın, o da indirme.
Hocam yükleme anlamadığım bir şekilde acayip uzun sürüyor o yüzden hariç dedim. Limiti yüksek herhangi bir mesajlaşma uygulaması var mı diye merak ettim. Telegram 1.5 GB'a kadar destekliyormuş.

Hocam yükleme anlamadığım bir şekilde acayip uzun sürüyor o yüzden hariç dedim. Limiti yüksek herhangi bir mesajlaşma uygulaması var mı diye merak ettim. Telegram 1.5 GB'a kadar destekliyormuş.
Upload hızınız düşük ise uzun yükleme yapar hocam.

Son düzenleme:
3,3 GB boyutunu mesaj uygulamasıyla gönderebileceğinizi sanmıyorum

Videoyu rar ile sıkıştır öyle yükle biraz avantajın olur

Mediafire kayıt olduğunda 10 gb oluyor olması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,343
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri