ÜCRETSİZ 3 Aylık Youtube Premium Alma!

Tabii, yoksa olmaz. 1 TL kesiyor geri gelmiyor. Ama 3 aylık premium için değer.
Ben de kodu yazdıktan sonra aldım sanıyordum meğersem ücretsiz üyeliği başlata basmak mı lazımmış :D Bu arada herkese gelmez bu. Discord bedava nitro da verebiliyordu bazen ama bana gelmemişti.

Discord'a girdiğimizde yukarı kısımda bir hediye olduğunu görüyoruz, sadece nitro kullanıcılarına özel sanırım. Ardından aldığımız kodu youtube.com/redeem kısmına yazıp, 3 ay deneme süresini başlata basıyoruz. Ancak biz kartımızı eklediğimiz zaman güvenlik doğrulama için 1 TL kesicektir. Yani tamamen ücretsiz alamıyoruz, 1 TL'ye 3 aylık youtube premium mantıklı olacağı için ben aldım. 3 ay deneme süreniz dolmadan iptal ederseniz 3 ay deneme süresinden sonra para kesmeyecektir. Ben yaklaşık 2 buçuk ay sonra iptal ederim iyi forumlar.
Telefondanyim nasil bulucam

Adblock daha iyi değil mi?

Adblock daha iyi değil mi?
Pc için iyi tabi ama 1 tl ye 3 ay orjinal youtube üstelik farklı içerikleride var bide telefonda da reklam olmucak.
Vanced var ama o da crakli gibi bişi kaçak uygulama sayılır.

Ben YouTube'un da verdiği 1 ayı alacağım önce. Sonra Nitro'mun bitmesine yakın bunu alacağım olur mu öyle. 4 ay yapabilir miyim böyle?

Ben YouTube'un da verdiği 1 ayı alacağım önce. Sonra Nitro'mun bitmesine yakın bunu alacağım olur mu öyle. 4 ay yapabilir miyim böyle?
Bilmiyorum, ama kodu 1 aralıktan önce kullan yazıyordu discordda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,358
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri