Discord öyle bir kaç adama kolayca veri vermez ilk öncellikle Savcılık kararı ile çıkması lazım ondan sonra veriler alınır sizi korkutmak için elinden geleni yapıyorlar dikkat et
Hiç bişi olmaz bu işten gibime geldi boş beleş kızın gönderdiği şey sana Vekaletname şeyi dava ile hiç bir alakası yok :D muhtemelen bizde böyle bir olay oldu bak Avukat var ayağını denk almanı istemiştir tebligat gelirse kanıtlarsın işin içinden çıkarsın zaten tek çare beklemek
Faturalar kısmına geliyorsunuz alt kısımda satın alım geçmişiniz var. Bu kısımda iade tuşu olması lazım. Nedenini seçip iade tuşuna tıklayın 7 gün için de iadeniz yatıyor.
Arkadaş troll hesap yanıtlamanıza bile gerek yok. Raporladım kendisini yasaklanması yakındır. Edep ve Ahlak kurallarını bilmeyen bir insan bu forumlarda barınamaz zaten.
Hayır hocam dediğim bir şey de yok raporladım zaten kendisi yasaklanması yakındır. Bu forumlarda edep ve ahlak kuralı önemlidir. Öyle istediğin kişiye atıp tutamazsın küfür edemezsin. Yok öyle bir şey.
Ben seni forum kölesi diye mi adlandırdım? Sordunuz cevabını verdim. Paralı Troll olduğumu nereden çıkardınız? Beni bile tanımıyorsunuz. Yine ön yargı, yine sallama.
Hocam kapışma arenası değil, arkadaşlar sürekli atışma derdinde. Bir soru sorulmuş burada cevabını veriyoruz? Kimsenin atıştığı veya tutuştuğu yok.
1661179049
Mesajınızı raporladım iyi günler.
Edep ve ahlak kurallarına dikkat edin yasaklanamanıza kadar yol açabilir. İmzamda bir markanın veya bir sitenin fanı olmadığım yazıyor zaten yine boş atılmışş, boş tutulmuş.