Arama sonuçları: *

1. berke.

biri discordda beni dolandırmaya çalışıyor

Hiç bir şey olmaz dolandırmaya çalışıyor seni hesabını çalmaya çalışacak yani olay o
  2. berke.

biri discordda beni dolandırmaya çalışıyor

Dolandırıcı istersen dalga geçebilirsin komik oluyor :D
  3. berke.

Discord Dava Hakkında Bilgisi Olanlar Yazsın Sadece

Discord öyle bir kaç adama kolayca veri vermez ilk öncellikle Savcılık kararı ile çıkması lazım ondan sonra veriler alınır sizi korkutmak için elinden geleni yapıyorlar dikkat et
  4. berke.

Gitse bile takipsizlik çıkar diye düşünüyorum aslında uğraşacaklarını bile düşünmüyorum
  5. berke.

Hiç bişi olmaz bu işten gibime geldi boş beleş kızın gönderdiği şey sana Vekaletname şeyi dava ile hiç bir alakası yok :D muhtemelen bizde böyle bir olay oldu bak Avukat var ayağını denk almanı istemiştir tebligat gelirse kanıtlarsın işin içinden çıkarsın zaten tek çare beklemek
  6. berke.

Vekaletname ile dava nın ne alakası var onu anlayamadım ben
  7. berke.

Instagram İnstagram bozuluyor yardım edin

Bende de böyle bir sorun var geç açılıyor. Genel sorun.
  8. berke.

YouTube video editi için program önerisi

Onur naci diye bir kişi vardı onun öğretici videolarına bakabilirsiniz.
  9. berke.

YouTube video editi için program önerisi

Premiere pro ile başlamak daha iyi olur hocam. Hem profesyenel hem de öğrenmesi kolay.
  10. berke.

Discorddan dava edildim

E devlet'ten sürekli takibini yapın. O zaman gerçek olup olmadığını anlarsın.
  11. berke.

Discord nitro abonelik para iadesi nasıl olur

Faturalar kısmına geliyorsunuz alt kısımda satın alım geçmişiniz var. Bu kısımda iade tuşu olması lazım. Nedenini seçip iade tuşuna tıklayın 7 gün için de iadeniz yatıyor.
  12. berke.

Technopat Çöktü Mü?

Buyurun ben demiştim başta.
  13. berke.

Technopata giremiyorum

Bu kaçıncı konu hocam sunucuları bakımda şu an.
  14. berke.

Technopat Çöktü Mü?

Rapor uygunsuz davranış olarak işaretlendi. Ben yasaklanmasını beklerdim hem küfürden hem atışmadan dolayı.
  15. berke.

Technopat Çöktü Mü?

Arkadaş troll hesap yanıtlamanıza bile gerek yok. Raporladım kendisini yasaklanması yakındır. Edep ve Ahlak kurallarını bilmeyen bir insan bu forumlarda barınamaz zaten.
  16. berke.

Technopat Çöktü Mü?

Evet kendin troll hesap olduğunu belli ettin zaten iyi yasaklanmalarrr :) @𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 şu arkadaşa yasaklama alabilir miyiz? Raporladım ama.
  17. berke.

Technopat Çöktü Mü?

Hayır hocam dediğim bir şey de yok raporladım zaten kendisi yasaklanması yakındır. Bu forumlarda edep ve ahlak kuralı önemlidir. Öyle istediğin kişiye atıp tutamazsın küfür edemezsin. Yok öyle bir şey.
  18. berke.

Technopat Çöktü Mü?

Ben seni forum kölesi diye mi adlandırdım? Sordunuz cevabını verdim. Paralı Troll olduğumu nereden çıkardınız? Beni bile tanımıyorsunuz. Yine ön yargı, yine sallama.
  19. berke.

Technopat Çöktü Mü?

Hocam kapışma arenası değil, arkadaşlar sürekli atışma derdinde. Bir soru sorulmuş burada cevabını veriyoruz? Kimsenin atıştığı veya tutuştuğu yok. 1661179049 Mesajınızı raporladım iyi günler.
  20. berke.

Technopat Çöktü Mü?

Edep ve ahlak kurallarına dikkat edin yasaklanamanıza kadar yol açabilir. İmzamda bir markanın veya bir sitenin fanı olmadığım yazıyor zaten yine boş atılmışş, boş tutulmuş.
Top Bottom