hocam kiz go# unden atmiş umursamayip engelleyinKız Diyor Tanıdıklarım Discorddan Verilerinizi Aldı
nasıl kanıtlayacak birde ssi siz atmamışsınız galiba sizi nasıl bundan suçlayabilir ?Kız Diyor Tanıdıklarım Discorddan Verilerinizi Aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
+olarak avukatıyla konuşmlarını atıyor avukatı canım cicimli konusuyor
harbiden oda varVekaletname ile dava nın ne alakası var onu anlayamadım ben
boşla kanka zaten haklı olsa bile discord türkiyede yok senden hiç bir şey alamaz boşuna uğraşır sal gitsinKız Diyor Tanıdıklarım Discorddan Verilerinizi Aldı
+olarak avukatıyla konuşmlarını atıyor avukatı canım cicimli konusuyor
Sen öyle san hocam hele bi mahkeme kararı gitsin discorda discorda hangi gün kaç saat girdiğini bile atarlar mesajları saymıyorum bile süreç max 6 ay sürerturkiyede resmi bir makami yok discordun 15 sene bile surer
kızı engelle gerekirse dahada devam ederse ara bir daha aramasın tehdit etmesinBiz instagramdan vs heryerden engelledik bu sefer arkadaslarimizin aflarini ss almis onlara yaziyor arkadasinizi dava edicem diye kiz takintili
Avukat tutmus vekalet vermis
mernisciler neden bulunamadi oyleyse hocamSen öyle san hocam hele bi mahkeme kararı gitsin discorda discorda hangi gün kaç saat girdiğini bile atarlar mesajları saymıyorum bile