Neler Yeni

Discord Dava Hakkında Bilgisi Olanlar Yazsın Sadece

Reav

80+ Silver
Sen öyle san hocam hele bi mahkeme kararı gitsin discorda discorda hangi gün kaç saat girdiğini bile atarlar mesajları saymıyorum bile
discorddan ne hakaret davası açabilirsin discord böyle bir şeyi paylaşmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen öyle san hocam hele bi mahkeme kararı gitsin discorda discorda hangi gün kaç saat girdiğini bile atarlar mesajları saymıyorum bile
discord hiç bir şeyi paylaşmıyor

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Gitse bile takipsizlik çıkar diye düşünüyorum aslında uğraşacaklarını bile düşünmüyorum

Boşş099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bos
Ben skldım bu islerden

Son düzenleme:

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Kanka kız diyor discorddan tanidiklarim verinizi aldi vs diye arkadaslarimiza fotograf vs atıyor engelliyoz bu sefer gidior ta ilk okul arkadasima kadar atiyor
Discord öyle bir kaç adama kolayca veri vermez ilk öncellikle Savcılık kararı ile çıkması lazım ondan sonra veriler alınır sizi korkutmak için elinden geleni yapıyorlar dikkat et

Boşş099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bos
Kızda bana kufur etti

Son düzenleme:

Aderal

80+ Bronze
Bak ben sana söyleyim bir şey çıkacağını sanmıyorum ama kız harbiden üstüne giderse bu meselenin ağır sıçarsınız hepiniz

Boşş099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bos
Neyse kapayak konuyu

Son düzenleme:

Reav

80+ Silver
Bi arkadas var istanbuldan asiret torunumu oyle bisey discorddan birsuru sabikasi var bizi dava ettigini gorunce kiz benide etsin diyip kizin fotogragini vs yaymis 1 inizi dava etsin babadiyla wp den ozel konusurum diyor
Yuh valla hocam ama endişelenmeyin başınıza hiç bir şey gelmez.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan
Neredeyse 7 yıldır discord kullanıyorum 13-14 yaşlarımda falan başladım kullanmaya başıma 1 kere şöyle bir şey gelmedi :d

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
Öncelikle Selamun Aleyküm Sadece Bilgisi Olanlar Yazarsa Sevinirim.Ben Bundan 5 6 Ay Önce Discorddan Bi Sunucuya Katılmıştım Discordu Ilk Defa Kullaniyordum Girdigimde Sunucuda Bi Kızın Nudeleri Paylasilip Geri Siliniyordu Kizda Oyundan Bilindik Birisi Girdigim Sunucuda Oyun Sunucusuydu Bu Kız Eski Sevgilisi Bununla Barışmıyor Diye Kendini Tokatlıyor Kendini Vs Kesiyor 10 15 Tane Hap Yutuyor Felan Sevgiliside Barışmayınca Sevgilisinin Cinsel Organını Paylaşıyor Twitterde Vs Sevgiliside Ona Karşılık Onun Nudelerini Yayıyor Ama Nudelerin Yayıldıgı Sunucuda Kız Yok Neyse Üstünden 4 5 Ay Geçiyor Kızın Hakkında Konu Açılıyor Ama Sadece Kızın Adı Var Ne Soyadı Ne Tipi Var Kızda Bana Yazıyor Benim Hakkımda Konuşulanlari Ss Alıp Bana Atarmısın Diyor Memelerini Bana Atıyor Bende Paylaşmamak İçin Ben Sunucuda Yokum Diyorum Kızda Sunucudan Biriyle Anlaşıp Bizim Konusmalarimizi Ss Aldirtiyor Ama Bizim Konuşmalarımızda Ne Kızın Fotosu Ne Soyadi Var Sadece Adı Geçiyor Bizde Makara Olsun Diye Kızın Sadece Adını Verip Küfür Alay Vs Ediyoruz Sonra Cinsel Organı Kara Diye Kara Diye Dalga Vs Geciolar Kızda Bu Ss Leri Aldırtıp Arkadaşlarına Sizi Dava Edecegim Vs Diyor Avukat Tutmuş Avukati 30 Günlük İzindemiymis Neymis ve Bir Dilekçe Hazırlıyor 2 Kişinin Gerçek Adını Benim Ve 3 kişinin Sunucudaki Degisik Adlarımızı Veriyor ve Dilekçede 1-Taciz 2-Kişisel Hayatın Gizliligi 3-Tehdit 4-Santaj Yaziyor Üstündede Adı Yazan Kisinin Adını Yazmiş Soyadini Bilmedigi Icin Yanina Parantez Acip (Soyadı Bilinmiyor Yazmış)
Benim Sunucudaki Takma Nickimi Yazmış vs Beb 18 Yaşından Küçügüm 18 e girmeme 2 3 Ay Kadar Kaldı Digerleri Büyük Digerleri Pek Kafaya Takmıyor Diyolar En Fazla İfade Vermeye Gideriz Vs Diye Durumları İyi Onların Şirketleri Vs Var Bizim Durumumuz O Kadar İyi Değil bir şey Olurmu Eger Ciddi Dava Açarsa Güzel Puan Tutturmuştum Büyük İhtimalle Babam Ünüversiteye Göndermez İçimde Sıkıntı Ediyorum Yaptıgımın Yanlış Oldugunu Biliyorum Özür Diliyecekdim Arkadaşlarım Özür Dilersen Haksız Duruma Düşersin Vb Dediler Dilettirmediler Attıgım Fotografta Kızın Bize Attıgı Şey Sadece Bilgisi Olanlar Yazarsa Sevinirim
Bir şey olmaz merak etme beni dc den 5-6 kere dava ettiler daha ne kapıma kağıt geldi bir şey oldu 17 yaşındayım korkmana gerek yok ama tedirgin oluyor isen böyle şeylerden o tarz sunuculardan çık

discorddan ne hakaret davası açabilirsin discord böyle bir şeyi paylaşmıyor

discord hiç bir şeyi paylaşmıyor
yok bu arada discord logları veriyor ama kanıt sayılıyor mu bilmiyorum

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
engelle :D bir cacık olmaz.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan
O biraz da çevrenizle alakalı hocam.
Birazcık. Başıma böyle bir şey gelmedi demedim. Geldi ama uğraşmıyorum engeli basıp geçiyorum. Hata, bu tarz bir olayı uzatmak. Çevreniz böyle değilse zaten ne âlâ. Şu an zaten discord çevremi oluşturdum belli sunucularda belli insanlarla konuşuyorum uzun zamandır artık ama önceden böyle değildi tabii ki.

Top Bottom