Discord Dava Hakkinda Bilgisi Olanlar Yazarsa Sevinirim

Kanka benim demek istedigim kiz sunucuda yok ve kizin sadece adini veriyoruz soyad vs yok dunyada o isimli tek omu var
Neyse kardeşim haber verirsin mahkemeden sonra ne ceza aldığını. Bekliyor olacağım

Simdi sana anlatsam anlamazsin oyun 2005 yilindan b3li var ticaret oyunu nadire ltd gibi her hafta farkli birseyler geliyor al sat yapiosun para kaxaniyorsun oyun odalari aciyorsun para kazaniorsun vs 1 TL ye 8 kredi aliyorum 1 krediye 5 e satiyorum toplu alik yapiyorum 2000 TL ye 16.000kredi ediyor ben 16.000 krediyi geri 3.500 satiom
bunu devamli yapamazsin 2-3 defa max piyasa bir tek sen olsan belki ama belli bir yere kadar kar atarsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse kardeşim haber verirsin mahkemeden sonra ne ceza aldığını. Bekliyor olacağım
1.5 yil sonra burada olursan yazar sonucu .d

bunu devamli yapamazsin 2-3 defa max piyasa bir tek sen olsan belki ama belli bir yere kadar kar atarsin

1.5 yil sonra burada olursan yazar sonucu .d
O ne demek dfasjhklömjng öldürmeye mi geliyorsun?

Patates kofte oyunda alicisi cok 2012 nadiresi suan 100bin tl ile 200 bin tl arasi satiliyor alanda var oyunda hesabi 20 milyon tl eden adam dahi var almanyada yasayan turk almanyada sirketi vs var igden takiplesiyoruz lambo g kasa 4 katli villa vs

Patates kofte oyunda alicisi cok 2012 nadiresi suan 100bin TL ile 200 bin TL arasi satiliyor alanda var oyunda hesabi 20 milyon TL eden adam dahi var almanyada yasayan turk almanyada sirketi vs var igden takiplesiyoruz lambo g kasa 4 katli villa vs
Madem bu kadar para dönüyo verirsiniz parasını susturursunuz dava filan uğraşmaz

Toplam 7 kisi 87k teklif ettik kabul etseydi bizim icin iyidi bizden para teklif ediyor diye mahkemede hakli cikicakdik

Ama konu o deil benle 3 kisinin daha 2 davasi daha var 5 yil bir olaya vs dava yemememiz gerekiyor
ne davasi var dostum 5 yil bir sey yapmamaniz gerekiyor biraz anlatsana

akşam akşam iyi güldüm ya

Geri