berke.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,179
Forumda sürekli söylüyorlardı hocam. O yüzden böyle bir şey dedim.Sanmıyorum sunucu değiştirilecek olsa önceden bilgilendirme yapılırdı
Forumda sürekli söylüyorlardı hocam. O yüzden böyle bir şey dedim.Sanmıyorum sunucu değiştirilecek olsa önceden bilgilendirme yapılırdı
Edep ve ahlak kurallarına dikkat edin yasaklanamanıza kadar yol açabilir. İmzamda bir markanın veya bir sitenin fanı olmadığım yazıyor zaten yine boş atılmışş, boş tutulmuş.Adamlar site b*ku yedi sunucuya erişemiyoruz diye açıklama yapıyor, fanboyları gelmiş burda server değişiyor diye savunma pozisyonuna geçmiş.
Bunlara para versen böyle savundurtamazsın kendini. Zombi gibiler.
Edebi senden mi öğrenecem ? Paralı trolmüsün nesin belli değil. Adam site çöktü diyor sen kalkmış server taşıyolar gibi bişiler uyduruyosun.Edep ve ahlak kurallarına dikkat edin yasaklanamanıza kadar yol açabilir.
evet bende aynı şekilde 404 hatası alıyorum kendileri twitterdan açıklama da yapmamışlarBeklenmeyen bir veritabanı hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. böyle bir şey yazıyor techonopata girdiğimde bu yazmakta
Hocam kapışma arenası değil, arkadaşlar sürekli atışma derdinde. Bir soru sorulmuş burada cevabını veriyoruz? Kimsenin atıştığı veya tutuştuğu yok.Burası iyice kapışma arenası olmuş. Bence konu kilitlenmeli @Mehmet Yılmaz
Mesajınızı raporladım iyi günler.Edebi senden mi öğrenecem ? Paralı trolmüsün nesin belli değil. Adam site çöktü diyor sen kalkmış server taşıyolar gibi bişiler uyduruyosun.
Hayır. Önceki yazışmalara bak. Ayrıca çöktüyse çöktü, burası TP değil. Gidin discord üzerinden tartışın.Hocam kapışma arenası değil, arkadaşlar sürekli atışma derdinde. Bir soru sorulmuş burada cevabını veriyoruz? Kimsenin atıştığı veya tutuştuğu yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajınızı raporladım iyi günler.
İstersen savcılığa dilekçe yaz. Herkesi forum kölesi mi sanıyosun? Hadi bakayım evladım. Başka yerde oyna biraz.Hocam kapışma arenası değil, arkadaşlar sürekli atışma derdinde. Bir soru sorulmuş burada cevabını veriyoruz? Kimsenin atıştığı veya tutuştuğu yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajınızı raporladım iyi günler.
Açıklama yaptılar ama yoruma yaptılar yukarda atmıştımevet bende aynı şekilde 404 hatası alıyorum kendileri twitterdan açıklama da yapmamışlar