Recep Baltaş Jahrein'in karısına omurgasız demişti. Çok merak ediyorsan ''imkansız'' falan yazacağına otur google'ye yaz bir şeyler.Kimse öyle bir şey yapmadı! Nerede görülmüş?
Arkadaşın dediği çok farklı, sizin dediğiniz çok farklı. O konuda özür çoktan dilendi, konu kapandı bile? Arkadaş üyelerin yöneticiler tarafından aşağılandığını yazmış.Recep Baltaş Jahrein'in karısına omurgasız demişti. Çok merak ediyorsan ''imkansız'' falan yazacağına otur google'ye yaz bir şeyler.
Üyeleri de ara sıra aşağıladığına denk gelmiştim, çoğu hak ediyordu ama. Genelde belirli insanlardan oluşan grupları aşağıladığına denk geldim ben. Onların da bazıları hak ediyor.Arkadaşın dediği çok farklı, sizin dediğiniz çok farklı. O konuda özür çoktan dilendi, konu kapandı bile? Arkadaş üyelerin yöneticiler tarafından aşağılandığını yazmış.
DDOS olayı 17 temmuzda olmuş, biz 22 Ağustosdayız.Hocalarım Ali Güngör sebebini açıkladı.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fransa’nın dikkatini çekmişiz
Üyeleri de ara sıra aşağıladığına denk gelmiştim, çoğu hak ediyordu ama. Genelde belirli insanlardan oluşan grupları aşağıladığına denk geldim ben. Onların da bazıları hak ediyor.
Forumda Troll bolca bulunuyor zaten, hak edenleri aşağılamaklarda zaten haklılar (küfür konusu vb) o konuda bir şey söylemiyorum ama nedensiz sorgusuz aşağılıyorlar demeleri lafı boşa çıkarıyor. Her iki forumda kendi konularında kaliteli zaten. Eğer eleştiri seviyorsanız ben Technopat'ın kitlesini daha çok seviyorum, bu forumda genellikle kavga çok çıkıyor.Üyeleri de ara sıra aşağıladığına denk gelmiştim, çoğu hak ediyordu ama. Genelde belirli insanlardan oluşan grupları aşağıladığına denk geldim ben. Onların da bazıları hak ediyor.
Açıkçası ben reelde hak edenlere küfür ediyorum. Yerinde ve zamanında edilen küfürler gerçekten çok tatlı oluyorlar.Dostum o zaman sende hak ettiğin zaman sana hakaret edeyim, olur mu böyle bir saçmalık?
Açıkçası ben reelde hak edenlere küfür ediyorum. Yerinde ve zamanında edilen küfürler gerçekten çok tatlı oluyorlar.
Tanımadığım insanlara değil tabii, her gün beraber olduğumuz insanlara.
Niye sordun o zaman öyle bir soru? Forumda hakaret edip etmeyeceğimizi sorduysan, forumda hakaret yasak olduğundan mantıksız bir soru.Gerçek hayatta ne yaptığın sadece seni ilgilendirir.
Bana da indiriyor.Mobil'e özel indiriyor olabilir, ben PC'den giriyorum ve bir şey indirmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimse öyle bir şey yapmadı! Nerede görülmüş?