Neler Yeni

Technopat Çöktü Mü?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Recep Baltaş Jahrein'in karısına omurgasız demişti. Çok merak ediyorsan ''imkansız'' falan yazacağına otur google'ye yaz bir şeyler.
Arkadaşın dediği çok farklı, sizin dediğiniz çok farklı. O konuda özür çoktan dilendi, konu kapandı bile? Arkadaş üyelerin yöneticiler tarafından aşağılandığını yazmış.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,166
İsim
Abdullah Aydoğdu
Arkadaşın dediği çok farklı, sizin dediğiniz çok farklı. O konuda özür çoktan dilendi, konu kapandı bile? Arkadaş üyelerin yöneticiler tarafından aşağılandığını yazmış.
Üyeleri de ara sıra aşağıladığına denk gelmiştim, çoğu hak ediyordu ama. Genelde belirli insanlardan oluşan grupları aşağıladığına denk geldim ben. Onların da bazıları hak ediyor.

Aztec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert Aydemir
Niye hiç bir açıklama yapılmıyor, tamamen saçmalık yaptıkları.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Üyeleri de ara sıra aşağıladığına denk gelmiştim, çoğu hak ediyordu ama. Genelde belirli insanlardan oluşan grupları aşağıladığına denk geldim ben. Onların da bazıları hak ediyor.
Forumda Troll bolca bulunuyor zaten, hak edenleri aşağılamaklarda zaten haklılar (küfür konusu vb) o konuda bir şey söylemiyorum ama nedensiz sorgusuz aşağılıyorlar demeleri lafı boşa çıkarıyor. Her iki forumda kendi konularında kaliteli zaten. Eğer eleştiri seviyorsanız ben Technopat'ın kitlesini daha çok seviyorum, bu forumda genellikle kavga çok çıkıyor.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,166
İsim
Abdullah Aydoğdu
Dostum o zaman sende hak ettiğin zaman sana hakaret edeyim, olur mu böyle bir saçmalık?
Açıkçası ben reelde hak edenlere küfür ediyorum. Yerinde ve zamanında edilen küfürler gerçekten çok tatlı oluyorlar.
Tanımadığım insanlara değil tabii, her gün beraber olduğumuz insanlara.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Technopat'ta bazı Troll kullanıcıların kesinlikle geçici olarak yasaklanması gerekiyor. Boş boş konular açıp mesaj kasmaya çalışıyorlar genellikle, raporluyorum fakat sadece mesajları kaldırılıyor veya uyarı veriliyor kendilerine.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,083
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom