Neler Yeni

Technopat Çöktü Mü?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yani hocam forumun modlarını pek beğenmezdim zaten açıkçası😂 Burada açtığım konuları orada açmama rağmen orda 8 uyarı yedim.
Bende sevmiyorum türkçeye önem veriyorlar ama ceza konusunda çok acımasızlar nokta ve virgül koymadın diye mute atıyorlar mesela biri reklam yapsa ceza almadan önce direk üyeler linçliyor. Biri satış yaparken işi sevmeyen üyeler yaptığı işi küçümsüyorlar dalga geçiyorlar ve bazende çok sert çıkıyorlar

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ng3
Her halta uyarı vermeyi her yazım hatasında ceza vermeyi kendilerine huy edinmiş bununla da övünen bir forum daha detaylı kapsamlı öğretici konular mevcut ancak konu açtığınız anda uyarı vermek için bir sebep buluyorlar o nedenle kendisinden soğutan bir grup yönetici topluluğu mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Baki
Her halta uyarı vermeyi her yazım hatasında ceza vermeyi kendilerine huy edinmiş bununla da övünen bir forum daha detaylı kapsamlı öğretici konular mevcut ancak konu açtığınız anda uyarı vermek için bir sebep buluyorlar o nedenle kendisinden soğutan bir grup yönetici topluluğu mevcut
siteye girmeye çalışınca bişey indiriyo

siteye girmeye çalışınca bişey indiriyo
Evet bende de öyle
+1

Tekirr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emrullah Özel
Technopat'da cidden ufak bi yanlışa mute ban hemen veriyorlar orda yazarken korkuyorum :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom