Birisine ironi amaçlı kendini aşağı at dediğim için 1 ay intihara teşvikten ban yedim donanım arşivi adamdır.
Bende sevmiyorum türkçeye önem veriyorlar ama ceza konusunda çok acımasızlar nokta ve virgül koymadın diye mute atıyorlar mesela biri reklam yapsa ceza almadan önce direk üyeler linçliyor. Biri satış yaparken işi sevmeyen üyeler yaptığı işi küçümsüyorlar dalga geçiyorlar ve bazende çok sert çıkıyorlarYani hocam forumun modlarını pek beğenmezdim zaten açıkçası Burada açtığım konuları orada açmama rağmen orda 8 uyarı yedim.
İşte bu yüzden mesi.Birisine ironi amaçlı kendini aşağı at dediğim için 1 ay intihara teşvikten ban yedim donanım arşivi adamdır.
siteye girmeye çalışınca bişey indiriyoHer halta uyarı vermeyi her yazım hatasında ceza vermeyi kendilerine huy edinmiş bununla da övünen bir forum daha detaylı kapsamlı öğretici konular mevcut ancak konu açtığınız anda uyarı vermek için bir sebep buluyorlar o nedenle kendisinden soğutan bir grup yönetici topluluğu mevcut
Aynensiteye girmeye çalışınca bişey indiriyo
Evet bende de öylesiteye girmeye çalışınca bişey indiriyo
+1Her halta uyarı vermeyi her yazım hatasında ceza vermeyi kendilerine huy edinmiş bununla da övünen bir forum daha detaylı kapsamlı öğretici konular mevcut ancak konu açtığınız anda uyarı vermek için bir sebep buluyorlar o nedenle kendisinden soğutan bir grup yönetici topluluğu mevcut
virüs falandır haa basmayın valla öperler jhdjkgdjhg jEvet bende de öyle
+1
sadsadsdsa forum ya hacklendi ya silindi ya dns leri çöktü yada hosting yenilemedilervirüs falandır haa basmayın valla öperler jhdjkgdjhg j
NenenenenenenenenenEEEE??siteye girmeye çalışınca bişey indiriyo
Gerçekten virüs olabilir mi?virüs falandır haa basmayın valla öperler jhdjkgdjhg j