Neler Yeni

Technopat Çöktü Mü?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Recep Bey daha önce açtığım bir konuya yazmıştı. Ondan üyelerine karşı daha üsluplu olmasını beklerdim. Bir program önermişti. Bende programı bilmiyordum. Bana daha bunu bilmiyorsun size kolay gelsin gibisinden küçük görür gibi yanıt vermişti. Sonuçta sen bir teknoloji editörüsün herkes senin kadar bilgili değil. Zaten forumun amacı bu değil mi? Bilen bilmeyene öğretsin.
O adamın tavırları benimde hoşuma gitmiyor. Bazen hakikaten kibirlik ve bir yöneticiye yakışmayacak şekilde konuşuyor ama ondan bağımsız technopat sosyal iyi. Ayrıca konuya dönecek olursak bende de böyle bir şey var
resim_2022-08-21_155117856.png

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
O adamın tavırları benimde hoşuma gitmiyor. Bazen hakikaten kibirlik ve bir yöneticiye yakışmayacak şekilde konuşuyor ama ondan bağımsız technopat sosyal iyi. Ayrıca konuya dönecek olursak bende de böyle bir şey varAlıntıyı görüntüle
Bende gece 1den beri öyle bilgisayardan açılıyor bazen sadece

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Recep Bey daha önce açtığım bir konuya yazmıştı. Ondan üyelerine karşı daha üsluplu olmasını beklerdim. Bir program önermişti. Bende programı bilmiyordum. Bana daha bunu bilmiyorsun size kolay gelsin gibisinden küçük görür gibi yanıt vermişti. Sonuçta sen bir teknoloji editörüsün herkes senin kadar bilgili değil. Zaten forumun amacı bu değil mi? Bilen bilmeyene öğretsin.
İşte forumun kalitesi burdan belli. Burada adamlar 1660 super + x işlemci kaç FPS verir diye soruyor yine de cevaplıyoruz halbuki internetten bakması lazım. Orada olsa perma atarlar herhalde 😂

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
İşte forumun kalitesi burdan belli. Burada adamlar 1660 super + x işlemci kaç FPS verir diye soruyor yine de cevaplıyoruz halbuki internetten bakması lazım. Orada olsa perma atarlar herhalde 😂
Burada ki insanlar daha nazik oraya göre ve en basit soruyu bile güzel şekilde açıklıyorlar. Sağolsun hepsi :peepokalp:

Messinin kramponu

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Ben bi bakim dedim bu ne ban mi yemisim?
Yok yok. Herkeste var o.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte bu yüzden abdullah hacıgül 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada ki insanlar daha nazik oraya göre ve en basit soruyu bile güzel şekilde açıklıyorlar. Sağolsun hepsi :peepokalp:
:peepokalp: :peepokalp:

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Yok orada da var öyle konular. Hatta aynı sorulardan birsürü var. Cevaplanmış çözülmüş olanlara bile bakmadan konu açıyorlar. Mesela bahsettiğin kaç fps alır sorusunun cevabı youtube ta görsel aramak gerekir normalde.

YunusOZ

80+ Bronze
Hiç bir zaman bizden olmayana saygı dahi duyamayacağız dimi, önemli olan saygıda duymak değil aslında insan gibi eleştirmek ama onu daha normalde yapamıyoruz burada nasıl yapalım sizde haklısınız Hocam.
Bu yorumu, bu forum için technopat'ta yapsan ban yemiştin. Şuan ceza almaman buranın farkı.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord