Neler Yeni

Technopat Çöktü Mü?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Kaliteli kaliteli olmasınada çok saçma şeyler var bir kere modlar bir nokta Koymadığın için ban atıyor bu yüzden türkçeyi bir daha öğrendim 😃, sunucular patates ile çalışıyor. Ve çok ddos yiyor düzeltmeleri zaman aldığı içinde adam akıllı kullanamıyoruz. Ha birde orada “Hocam” kelimesi çok değerlidir. Kullanmayana küfür bile ederler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu neden oluyor olabilir?
O modlar iyi ki nokta koyulmadığı zaman ban atıyor, burada biri konu açıyor ne dediğini anca kendisi anlayabilir.

LethaX

80+ Bronze
Bende hesap askıya alındı diyor. En son nede birini bildirdim. Bayadır duruyordu okuyup çıkıyordum sadece

Hasan344

80+ Gold

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
O konuda haklısınız fakat bir keresinde , kullanmadım diye 1 gün banlandım. Bunun yerine uyarı daha mantıklı değil mi?
Adamlar forumda mesajı oto cümlelerine ayırmasını sağlayan ve işaretleri yerine koyan bir sistem bile getirmiş ve forum kullarındada uyulması gerektiği yazılıyor şahsen hoşuma gidiyor benim, konu daha anlaşılır ve akıcı oluyor.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Adamlar forumda mesajı oto cümlelerine ayırmasını sağlayan ve işaretleri yerine koyan bir sistem bile getirmiş ve forum kullarındada uyulması gerektiği yazılıyor şahsen hoşuma gidiyor benim, konu daha anlaşılır ve akıcı oluyor.
Benimde hoşuma gidiyor fakat bir virgül için 1 günlük ban bence hoş değil.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Ben de 2 gündür sık sık aynı hatayı alıyorum. Bir giriyorum açılıyor, bir giriyorum hata veriyor. Git gelli şu aralar heralde.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
1661084031052.png

Ben bi bakim dedim bu ne ban mi yemisim?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Recep Bey daha önce açtığım bir konuya yazmıştı. Ondan üyelerine karşı daha üsluplu olmasını beklerdim. Bir program önermişti. Bende programı bilmiyordum. Bana daha bunu bilmiyorsun size kolay gelsin gibisinden küçük görür gibi yanıt vermişti. Sonuçta sen bir teknoloji editörüsün herkes senin kadar bilgili değil. Zaten forumun amacı bu değil mi? Bilen bilmeyene öğretsin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom