Technopat Çöktü Mü?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kaliteli kaliteli olmasınada çok saçma şeyler var bir kere modlar bir nokta Koymadığın için ban atıyor bu yüzden türkçeyi bir daha öğrendim 😃, sunucular patates ile çalışıyor. Ve çok ddos yiyor düzeltmeleri zaman aldığı içinde adam akıllı kullanamıyoruz. Ha birde orada “Hocam” kelimesi çok değerlidir. Kullanmayana küfür bile ederler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu neden oluyor olabilir?
O modlar iyi ki nokta koyulmadığı zaman ban atıyor, burada biri konu açıyor ne dediğini anca kendisi anlayabilir.

Bende hesap askıya alındı diyor. En son nede birini bildirdim. Bayadır duruyordu okuyup çıkıyordum sadece

O konuda haklısınız fakat bir keresinde , kullanmadım diye 1 gün banlandım. Bunun yerine uyarı daha mantıklı değil mi?
Adamlar forumda mesajı oto cümlelerine ayırmasını sağlayan ve işaretleri yerine koyan bir sistem bile getirmiş ve forum kullarındada uyulması gerektiği yazılıyor şahsen hoşuma gidiyor benim, konu daha anlaşılır ve akıcı oluyor.

Adamlar forumda mesajı oto cümlelerine ayırmasını sağlayan ve işaretleri yerine koyan bir sistem bile getirmiş ve forum kullarındada uyulması gerektiği yazılıyor şahsen hoşuma gidiyor benim, konu daha anlaşılır ve akıcı oluyor.
Benimde hoşuma gidiyor fakat bir virgül için 1 günlük ban bence hoş değil.

Ben de 2 gündür sık sık aynı hatayı alıyorum. Bir giriyorum açılıyor, bir giriyorum hata veriyor. Git gelli şu aralar heralde.

1661084031052.png

Ben bi bakim dedim bu ne ban mi yemisim?

Recep Bey daha önce açtığım bir konuya yazmıştı. Ondan üyelerine karşı daha üsluplu olmasını beklerdim. Bir program önermişti. Bende programı bilmiyordum. Bana daha bunu bilmiyorsun size kolay gelsin gibisinden küçük görür gibi yanıt vermişti. Sonuçta sen bir teknoloji editörüsün herkes senin kadar bilgili değil. Zaten forumun amacı bu değil mi? Bilen bilmeyene öğretsin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,581
Üyeler
185,128
Son üye
İnsanazor1
Geri